Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Washed Coral’ dropt binnenkort

7 mei 2020 10:31
De Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Washed Coral’ dropt binnenkort

Wat eerst een basketbalsneaker was is nu uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste lifestyle sneakers van Nike. De sneaker kwam voor het eerst op de markt in de jaren ’80. Dan hebben we het natuurlijk over de Nike Air Force 1. In al die jaren is dit plaatje al in vele colorways uitgebracht en Nike is nog lang niet klaar. De Nike Air Force 1 staat alweer voor ons klaar in een nieuwe colorway. Deze dropt deze maand nog op Nike.com!

Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Washed Coral’ | CJ1647-600

Deze Air Force 1 ‘Washed Coral’ beschikt over verschillende kleurentinten. In het bovenwerk zijn er dan ook drie verschillende kleuren terug te vinden: washed coral, ghost green en aqua. Het bovenwerk is gemaakt van suède en beschikt voornamelijk over de kleur washed coral. Om het bovenwerk af te maken is de kleur ghost green te zien in het middenvlak van de sneaker. De derde kleur, aqua, is gebruikt in de tong, het heel-logo en het allerbelangrijkste in de Swoosh. Deze Swoosh heeft een subtiel glimmend effect gekregen met een vierkantjes patroon. Als we verder gaan naar de midsole zien we dat deze, net als de outsole, een witte kleur heeft gekregen. Door de klassieke stijl met de frisse details creëert de schoen een echte moderne look. Met de veerkrachtige demping in de zool is deze sneaker een topper om de hele dag op te lopen!

De sneaker zal vanaf 16 mei 2020 verkrijgbaar zijn via Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €100,00. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender om geen enkele sneaker te missen. Check hieronder de afbeeldingen van de colorway.

Nike WMNS Air Force 1 '07 SE 'Washed Coral'

CJ1647-600 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 SE 'Washed Coral'
Nike Air Force 1 '07 SE 'Washed Coral'
Images by Nike