Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’ is weer verkrijgbaar

17 juni 2020 11:52
De Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’ is weer verkrijgbaar

Een tijdje geleden schreven wij over de Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’. De colorway is ter ere van het iconische Rucker Park in New York. Dit omdat het Rucker Park een paar van de meest opwindende basketbalfestiviteiten in de geschiedenis op hun naam heeft staan. Nike heeft alles uit de kast getrokken om een geweldige nieuwe colorway neer te zetten die deze basketballfestiviteiten één en al uitstraalt!

De Nike Air Force 1 is nu bekend als een van de populairste lifestyle sneakers, maar is begonnen als een basketbalschoen die als eerste de Nike Air-technologie gebruikte. De Air Force 1 is daarom een perfecte match voor deze colorway!

Nike Air Force 1 ’07 ‘Rucker Park’ | CT2585-100

Deze Air Force ‘Rucker Park’ heeft een kleurenpallet van wit en levendig oranje. Zo is het bovenwerk gekleed in een witte basiskleur met subtiele oranje details. De kleur oranje zien we dan ook in het branding logo op de tong en in de voering. De sneaker biedt de hele dag door stevigheid en comfort door het stevige leer dat is gebruikt als materiaal. Het design wordt geaccentueerd met oranje stiksel over het gehele bovenwerk.

Om het Rucker Park thema natuurlijk helemaal compleet te maken is er op de hiel een mini Swoosh te zien met hierin ‘10039’, de postcode van het Rucker Park. Als we verder gaan naar de zool, zien we dat de middenzool beschikt over een witte kleur maar dat de oranje kleur weer terug komt in de buitenzool.

Deze fantastische colorway is weer verkrijgbaar en dit keer via Foot Locker. Je kunt dit fantastische paar scoren voor €109,99. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer droppen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Nike Air Force 1 '07 'Rucker Park'

CT2585-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Images by capsuletoronto