Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ’07 Essential zal in drie colorways uitkomen

28 september 2020 17:09
De Nike Air Force 1 ’07 Essential zal in drie colorways uitkomen

De Nike Air Force 1 ’07 Essential zal in drie nieuwe colorways uitkomen. Vanaf 1 oktober kan je de witte, zwarte en de roze colorway bemachtigen. Alle drie de colorways beschikken over minimalistische details die de sneaker compleet maken. Nike is dit jaar lekker bezig wat betreft de Air Force 1. Er droppen veel colorways, maar ook ontstaan er een hoop mooie creaties van verschillende samenwerkingen.

De Nike Air Force 1 gaat al mee sinds 1982, het was dan ook de eerste sneaker die over de Air technologie beschikte. Het iconische Nike model kwam op de markt voor het basketbal maar ondertussen wordt de sneaker meet gebruikt als lifestyle sneaker. We zien dit model dan met regelmat terugkomen in de meest fantastische colorways. Ook kent de Air Force 1 verschillende samenwerkingen.

Nike Air Force 1 ’07 Essential

De Nike Air Force 1 07 Essential zal in drie verschillende colorways verschijnen. Zowel de witte, zwarte en de roze colorways beschikken over minimalistische details. De drie colorways hebben een bovenwerk die in 1 kleur wordt gehouden tot in bijna alle details. Op het bovenwerk van de Air Force 1 zijn twee mini Swooshes te zien, dit geeft de sneaker een speelse draai ondanks dat de verschillende colorways nog steeds een super strakke upper heeft.

Alle drie de colorways zullen vanaf 1 oktober verkrijgbaar zijn via o.a. Nike.com. De Check de releasekalender en volg ons op social media om geen een release te hoeven missen.

Nike Air Force 1 Swooshes 'Pink'

CT1989-800 · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Swooshes 'White'

CT1989-100 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders
Essential AF
White Air Force Essential

Nike Air Force 1 Swooshes 'Black'

CT1989-002 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
AF 1 Black essential
Air Force 1 Essential Black
Images by: Nike