Skip to content
Upcoming

De nieuwste Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’ dropt binnenkort

11 mei 2020 22:24
De nieuwste Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’ dropt binnenkort

Er staat een nieuwe samenwerking voor ons klaar tussen Nike en Off-White. Dit is, zoals vele al weten, niet de eerste samenwerking tussen de twee. De twee merken hebben al meerdere malen samengewerkt en met succes! Denk maar aan de succesvolle ‘The Ten’ collectie. Zij zijn de afgelopen tijd weer hard bezig geweest met het ontwerpen van een nieuwe sneaker. De nieuwe samenwerking krijgt een ‘University Blue’ colorway gekleed in een nieuw silhouet ontworpen door Virgil Abloh.

Deze release is slechts de eerste release van de drie kleurstellingen op het nieuwe Air Rubber Dunk-silhouet van Virgil Abloh. De modellen werden voor het eerst onthuld afgelopen februari tijdens de Fashion Week in New York. Dit Off-White x Nike Rubber Dunk silhouet is een combinatie tussen het bovenwerk van de Nike P-6000 en de tooling van de klassieke Nike Dunk Low. Details in dit model zijn de zichtbare Nike Air-belletjes in de hiel en de kenmerkende off-white details, waaronder de oranje labels, ritssluiting en merkveters.

Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’ | CU6015-100

Zoals de naam al doet verklappen heeft deze sneaker een ‘University Blue’ colorway gekregen. Deze kleur is terug de vinden in de omlijning van de Swoosh, in de veters en in de air-unit. De midsole heeft daarbij een rubberen bruine kleur gekregen. Verder heeft de sneaker een witte basiskleur gekregen met grove zilveren details op het bovenwerk. Op het bovenwerk is het Off-White kenmerk terug te zien met zwarte letters.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker precies uit zal komen. We verwachten dat deze binnenkort zal releasen op Nike.com met een prijskaartje van €180,00. Nog even wachten dus, maar tot die tijd kan je hieronder de afbeeldingen van dit paar bewonderen. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer uitkomen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Off-White X Nike Rubber Dunk 'University Blue'

CU6015-100 · Prijs vanaf €317,-

Naar alle aanbieders
Off-White x Nike Rubber Dunk 'University Blue'
Off-White x Nike Rubber Dunk 'University Blue'
Images by hanzuying