Skip to content
Upcoming

De nieuwste Nike Air Force 1 ’07 White/Fire Pink is gereleased

1 april 2020 17:02
De nieuwste Nike Air Force 1 ’07 White/Fire Pink is gereleased

De nieuwste colorway van de Nike Air Force 1 ’07 White/Pink is gereleased. De sneaker heeft een super cleane colorway die helemaal past bij het voorjaar! De Nike Air Force 1 ’07 White/Pink’ shoppen bij o.a Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Lees verder voor meer informatie!

De iconische Air Force 1 gaat al heel wat jaren mee, de sneaker heeft ook veel verschillende colorways gekend. Daarbuiten zijn er ook verschillende samenwerkingen geweest op dit model van Nike. De AF1 begon als basketbal schoen maar werd al snel populair als lifestyle sneaker.

Nike Air Force 1 ’07 ‘White/Pink’ | CT4328-101

De witte colorway van de Air Force 1 is ondertussen een echte klassieker. Natuurlijk zijn er in de loop der tijd wel heel wat verschillende colorways gedropt die de sneaker helemaal afmaken. Net als deze Nike Air Force 1 ’07 ‘White/Pink’. Het lederen bovenwerk is wit gekleurd en is afgemaakt met een fel roze swoosh. Deze roze kleur is ook terug te zien op de insole, de tong en de hiel waar de Nike Air branding te zien is. De heel heeft een lichtgrijze kleur ontvangen, dit zorgt voor een super strakke colorway.

Dit toffe paartje is nu onder andere verkrijgbaar bij Nike voor €100,-. De Nike Air Force 1 ’07 White/Pink gaat van maat 35.5 tot en met 44.5. Deze sneaker is een echte musthave voor deze zomer! Bekijk ‘m hieronder en shop de AF 1 White/Pink met onderstaande link. Als je altijd op de hoogt wil blijven van de laatste updates en de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en houdt de releasekalender in de gaten.


Nike Air Force 1 '07 'White/Fire Pink'

CT4328-101 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike