Skip to content
Upcoming

De nieuwste Nike Air Force 1 ’07 ‘Double Air’ is nu verkrijgbaar

23 maart 2020 15:16
De nieuwste Nike Air Force 1 ’07 ‘Double Air’ is nu verkrijgbaar

Een tijdje geleden schreven wij over de Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Double Air’. Op dat moment wisten wij alleen nog van een witte colorway, maar we hebben goed nieuws voor jullie. De sneaker is nu verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende colorways!

Nike Air Force 1 ’07 LV8 | Closer Look

Deze nieuwste Nike Air Force 1 ’07 ‘Double Air’ is gemaakt van stevig leer. De sneaker beschikt over een overall witte kleur en heeft bescheiden zwarte details. Op de heel staat tweemaal het ‘Air’ logo bevestigd in het zwart, daarbij is ook de streep rondom de heel zwart van kleur. Bovenop de neus bevindt zich het branding ‘Nike Air’ logo. Een echte finishing touch op deze sneaker zijn de label die verbonden zitten aan de veters op de tong. Dit maakt de basic sneaker toch iets minder basic. De sneaker is niet alleen verkrijgbaar in een witte colorway, maar ook in het zwart! Alle details zijn precies omgedraaid. Zo beschikt het bovenwerk over een overall zwarte kleur, en zijn alle details wit van kleur.

Naast de witte en zwarte colorway is er ook nog een grijze en rode colorway. Bij de grijze colorway heeft het bovenwerk van de sneaker over een overall grijze kleur met daarbij roze details. Bij de rode colorway beschikt de sneaker over een overall rode colorway met zwarte details.

De witte en zwarte colorway zijn verkrijgbaar vanaf maat 40 op jdsports.nl. En goed nieuws! De witte colorway is ook verkrijgbaar voor de kleintjes, maat 19,5 t/m 35. De rode en grijze colorway zijn verkrijgbaar in de maten 35,5 t/m 40, daarbij is de grijze colorway ook verkrijgbaar voor de kleintjes, maat 27,5 t/m 35.

De sneaker is sinds vorige week verkrijgbaar op Nike.com en bij onder andere jdsports.nl. Zijn deze toch niet helemaal jou ding en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort ook uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor alle sneakerreleases. Voor het laatste sneakernieuws kun je een kijkje nemen op onze sociale media en sinds kort zijn wij ook begonnen op TikTok! Check hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

Nike Air Force 1 '07 'Double Air'

CJ1379-100 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Images by JDsports

Nike Force 1 LV8 3 Kleuter

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Force 1 LV8 3

CJ4092-600 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike