Skip to content
Upcoming

De nieuwe Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Black’ verschijnt nog in 2020

28 april 2020 12:00
De nieuwe Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Black’ verschijnt nog in 2020

Een tijdje geleden schreven we over een nieuwe samenwerking tussen Stüssy en de Nike Air Max Zoom Spiridon Cage 2. De eerste beelden van de samenwerking waren verschenen in twee colorways, een zwart met grijze en fossil/black colorway. Deze waren zeer populair en waren direct uitverkocht, maar niet getreurd want we hebben nogmaals goed nieuws. Er is nog een te gekke samenwerking verschenen tussen de twee merken. Dit keer ook weer op de Nike Air Zoom Spiridon Cage 2.

Stüssy en Nike hebben al meerdere samenwerkingen ondergaan. Niet alleen sneakers, maar ook kleding. Samen zijn het twee topmerken met beiden hun eigen stijl, wat iedere keer een perfect eindresultaat oplevert.

Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Black’ | CQ5486-001

Deze derde colorway heeft een overall zwart bovenwerk gekregen. Daarbij is er gebruik gemaakt van grof canvas op het bovenwerk. Ook de Swoosh en de veters hebben een zwarte kleur gekregen, die terug te vinden zijn op het zwarte canvas. Een zwart ovaal Stüssy logo is te vinden op de heel en op de tong. De midsole heeft een grijze afwerkingen gekregen, met zwarte banden rondom de hiel van de schoen.

Wanneer de sneaker precies uit zal komen is nog niet bekend. We verwachten dat deze in 2020 nog verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €150,00. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten zodat jij straks de eerste bent die met de sneaker rondloopt! Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Stussy X Nike Zoom Spiridon Cage 2 'Black'

CQ5486-001 · Prijs vanaf €201,-

Naar alle aanbieders
Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 'Black'
Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 'Black'
Images by Nike