Skip to content
Upcoming

De nieuwe Sneakerjagers kledingcollectie is nu uit 🔥

2 juli 2021 12:00
De nieuwe Sneakerjagers kledingcollectie is nu uit 🔥

Vandaag, vrijdag 2 juli om 12:00 uur, is de Sneakerjagers kledingcollectie uitgekomen. In deze collectie zitten twee t-shirts en twee hoodies. Alle producten zijn in maat S tot XXL verkrijgbaar. Wees er snel bij want OP = OP. Klik op de knop hieronder om de collectie te shoppen. Scroll verder voor meer informatie over de producten en voor meer beelden.

De Sneakerjagers hoodies

De hoodies komen in twee kleuren. We verkopen een grijze hoodie met ons Sneakerjagers logo groot in het midden. De andere colorway is zwart met het logo in het roze. Met deze trui weet iedereen dat jij een echte sneakerliefhebber bent. De trui heeft ook een capuchon en is extra comfortabel.

De hoodies kosten €69,95 per stuk. Klik op de afbeelding om de hoodie te kopen.

hoodie grijs
hoodie zwart

Details
• Material: 65% combed cotton/35% Polyester
• Gramm: 350 g/m²
• Fit: Regular

Sneakerjagers collectie

De Sneakerjagers t-shirts

De t-shirts komen ook in twee verschillende kleuren. We verkopen een wit t-shirt met het Sneakerjagers logo klein op de linkerborst in het roze. Het andere t-shirt is zwart met ons logo in het mintgroen in het midden. Dit shirt is heerlijk zacht doordat het van 100% katoen is gemaakt.

De t-shirts kosten €29,95 per stuk. Klik op de afbeelding om het t-shirt te kopen.

t-shirt wit
t-shirt zwart

Details
• Material: 100% cotton
• Gramm: 200-219 g/m²
• Fit: Regular

Sneakerjagers collectie

De Sneakerjagers mokken

Naast de kledingcollectie komen de Sneakerjagers mokken weer terug. We hebben een mok met het OG logo er op en een mok van De Grote Tim & Tom Sneaker Show.

De mokken zijn gemaakt van keramiek en hebben een klassiek silhouet. Bij de OG Sneakerjagers Mok staat het logo in het midden afgebeeld. Bij de Tim & Tom Mok staan de twee heren afgebeeld op de mok. Als echte fan kan je uit deze mok je koffie drinken, en al helemaal tijdens een nieuwe aflevering.

De mokken kosten €14,50 per stuk. Klik op de afbeelding om de mok te kopen.

Sneakerjagers mok
De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo ben je altijd up-to-date en mis je nooit een release.

Sneakerjagers kledingcollectie