Skip to content
Upcoming

Check de nieuwe Off-White x Converse Chuck 70 “Stripe”

27 september 2018 12:46
Check de nieuwe Off-White x Converse Chuck 70 “Stripe”

Off-White x Converse are back! In juli hebben we al een aantal teases gezien over de potentiële Converse x Off-White™. Nu zijn er nieuwe beelden opgedoken van de Converse x Off-White. Dit keer heeft de sneaker niet meer een doorschijnend bovenwerk. Het ontwerp is meer traditioneler. Het model wat bij de samenwerking is gebruikt is de Chuck 70.

De preview laat ons een sneaker zien met een wit canvas bovenwerk. Op de zijkant bevindt zich de typische Off-White branding. De tussenzool beschikt over contrasterende zwarte en witte strepen en maken het ontwerp modern. De beroemde zip-tie die we in bijna elke Off-White samenwerking terug zien is ook op de Converse Chuck 70 aanwezig! De zip-tie komt in de kleur oranje net als de zool. Het paartje sneakers wordt geleverd in een bijpassende Off-White box. Een vertegenwoordiger van Off-White heeft officieel bevestigd dat dit inderdaad de volgende Converse x Off-White is. Er gaan geruchten dat de sneaker op maandag 8 oktober 2018 wordt gereleased. Stay tuned voor meer informatie! Meer over Off-White lezen? Check de Off-White X Nike Blazers.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Converse Chuck 70 “Stripe”

Releasedatum: verwacht 8 oktober, 2018


Image via Complex Original