Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Max 270 React ‘Crimson Tint’ is vanaf nu verkrijgbaar

6 april 2020 15:41
De nieuwe Nike Air Max 270 React ‘Crimson Tint’ is vanaf nu verkrijgbaar

Nike is dit jaar volop bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. De Nike Air Max 270 React verscheen eerder dit jaar onder andere al in het te gekke Nike Bubble Pack en nu is er nog een nieuwe colorway uitgebracht op de Nike Air Max 270 React. De sneaker is deze keer omgetoverd in een ‘Crimson Tint’. De Air Max 270 React ‘Crimson Tint’ is vanaf nu verkrijgbaar op Nike.com. Dus waar wacht je nog op?

De Nike Air Max 270 React is een super toffe schoen die de hele dag comfort biedt tijdens het lopen door zijn grote air-unit. De sneaker is al meerdere malen op de markt gebracht in verschillende colorways en verscheen laatst zelfs in het Nike Bubble Pack.

Nike Air Max 270 React ‘Crimson Tint’ | CJ0619-103

Deze nieuwe colorway op de Nike Air Max 270 React beschikt over een ‘Crimson Tintt, oftewel een lichtoranje kleur. De basiskleur van het bovenwerk is wit en beschikt over kleine kleurrijke details. Het branding ‘Air 270 React’ logo is in een crimson kleur op de tong gestikt. De lichte crimson kleur is terug te vinden in de Swoosh, in de overlays op de neus en op de heel. De outsole heeft een donkere crimson kleur gekregen terwijl de midsole wit van kleur is. Ook de air-unit heeft een doorzichtig crimson effect gekregen en is de donkere crimson kleur terug te vinden bij de veters.

Deze toffe sneaker is vandaag, maandag 6 april, uitgebracht op Nike.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €160,00,-. Ben jij benieuwd welke sneakers er nog meer uitkomen deze week? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en download de Sneakerjagers app in de app store!

Nike Air Max 270 React 'Crimson Tint'

CJ0619-103 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike