Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Max 2090 dropt aankomende donderdag 26 maart

24 maart 2020 20:34
De nieuwe Nike Air Max 2090 dropt aankomende donderdag 26 maart

We hebben er lang op gewacht, maar aankomende donderdag 26 maart is het eindelijk de dag: Air Max Day! De klassieke Nike Air Max 90 viert haar dertigste verjaardag dit jaar en om dat te vieren zijn er ontzettend veel colorways verschenen op dit model. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe modellen verschenen: Nike Air Max FlyEase en de Nike Air Max 2090. Aankomende donderdag zullen er heel wat sneakers releasen, zo ook de allernieuwste Air Max 2090. De sneaker zal uitgebracht in maar liefst 4 colorways. We kunnen niet wachten totdat het donderdag is!

De Nike Air Max 2090 is een nieuw model. In dit nieuwe model speelt de Air Max 90 een overduidelijke hoofdrol. Er zijn wel een aantal details toegevoegd. Zo is de air-unit groter gemaakt, wat de hele dag door extra comfort biedt en is de Swoosh bijgesneden. Het klassieke heel-logo van de Air Max 90 is ook terug te vinden op dit model, alleen wel in een nieuw jasje.

Nike Air Max 2090 | Closer Look

De sneaker zal uitgebracht worden in 4 colorways. De eerste colorway is in samenwerking met Atmos en dan heb ik het natuurlijk over de Atmos X Nike Air Max 2090 ‘Duck Camo’. Deze colorway beschikt over een overall zwart bovenwerk met daarbij donkerroze details. Het stiksel onder de Swoosh en het branding logo op de tong is deze donkerroze kleur, daarbij is ook de air-unit en het heel-logo donkerroze gemaakt. De veters en de midsole zijn beiden wit van kleur.

De tweede colorway is de Nike Air Max 2090 ‘Pure Platinum’. Hierbij beschikt het bovenwerk over een ‘Pure Platinum’ kleur met daarbij een aantal details. De Swoosh is zwart en het stiksel onder de Swoosh heeft een oranje kleur gekregen. Het teenprofiel en de stiksel rondom de veters zijn blauw gemaakt. Deze zal verkrijgbaar zijn voor heren en dames.

Bij de derde colorway is er een speciale kleur. De Nike Air Max 2090 ‘Flash Crimson’ en beschikt namelijk over een overall ‘Lava Glow’ bovenwerk. De Swoosh is zwart gemaakt en het heel-logo en de air-unit zijn beiden grijs van kleur. De midsole is wit.

De vierde en tevens de laatste colorway, beschikt over een overall blauw bovenwerk. De Nike Air Max 2090 ‘Ice Blue’ heeft een zwart Swoosh gekregen, met daaronder groen stiksel. De midsole heeft een witte kleur gekregen, terwijl de air-unit over een ‘Ice Blue’ kleur beschikt. Op het bovenwerk bevinden zich nog grijze overlays en ook de veters zijn grijs.

Aankomende donderdag is het dus zover, vanaf dan zullen de schoenen verkrijgbaar zijn op onder andere Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €150,-. Zet het in je agenda want deze wil je absoluut niet missen! Voor meer releases kun je een kijkje nemen in onze releasekalender en voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van alle sneakers die donderdag 26 maart uitkomen.

Atmos X Nike Air Max 2090 'Duck Camo'

CU9174-600 · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Max 2090 'Pure Platinum'

CT7695-100 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Max 2090 'Pure Platinum'

CT7698-100 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Max 2090 'Flash Crimson'

CT7698-600 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Max 2090 'Ice Blue'

CT7695-400 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Image by Nike