Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 Zuid-Korea zal binnenkort verkrijgbaar zijn

8 mei 2020 08:00
De nieuwe Nike Air Force 1 Zuid-Korea zal binnenkort verkrijgbaar zijn

De Nike Air Force 1 is ondertussen al jaren in ons midden. De sneaker die voor het eerst op de markt kwam in de jaren ’80 is ontworpen door Burce Kilgore. Eentje die begon als basketbalschoen, maar nu razendpopulair is als lifestyle sneaker. Een ding weten we zeker, dit is een sneaker waarbij elke kleur prachtig staat!

Nike heeft een nieuwe colorway voor ons klaarstaan die alles te maken heeft met Zuid-Korea. Ondanks dat de Olympische Spelen dit jaar helaas niet door zullen gaan, heeft Nike toch deze colorway onthuld die zij gepland hadden voor dit vierjaarlijkse evenement.

Nike Air Force Zuid-Korea | CW3919-100

De colorway van deze sneaker beschikt over verschillende details. De sneaker is gemaakt van stevig glad leer en heeft een wit bovenwerk gekregen. Als we kijken naar de andere keuren zien we dat de linkerschoen roze accenten heeft en de rechterschoen lichtblauwe accenten. In de Swooshes is een zwart met witte tijgerprint te zien die worden geaccentueerd met een roze of blauwe lijn. Verder zijn ook de veters bij de linkerschoen roze en bij de rechter lichtblauw. Als we verder gaan naar de zool, zien we dat de midsole een witte kleur heeft gekregen, terwijl de outsole ook weer een roze en lichtblauwe kleur heeft van doorzichtig materiaal. De tongen zijn bedrukt met het bijgewerkte Koreaanse voetballogo. Daarbij is als finishing touch het kenmerkende heel-logo vervangen door de Koreaanse vlag. Kortom een kleurrijk plaatje!

Wanneer deze Nike Air Force Zuid-Korea precies uit zal komen is nog niet bekend. We verwachten dat deze in de loop van 2020 zal releasen. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws en check hier beneden de afbeeldingen van deze nieuwe colorway!

Nike Air Force 1 'South Korea'

CW3919-100 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike