Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 React ‘Triple White’ is nu verkrijgbaar

19 maart 2020 14:17
De nieuwe Nike Air Force 1 React ‘Triple White’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1 is misschien wel het populairste model van Nike. De sneaker is al in ontzettend veel verschillende soorten colorways en modellen uitgebracht. Een tijdje geleden is bekend gemaakt dat er een nieuwe Nike Air Force 1 React zou komen. Deze allernieuwste Nike Air Force 1 React is afgelopen woensdag 18 maart uitgebracht. Dit is een toppertje voor de zomer als je het ons vraagt!

Nike bestaat al jaren en is als merk niet meer weg te denken. Sinds de lancering van de AF1 is het design van de sneaker weinig veranderd. Door de jaren heen is dit een van de best verkochte sneakers van Nike geworden. Wat begon als een basketbalschoen, is nu uitgegroeid tot een van de populairste lifestyle sneakers van Nike.

Nike Air Force 1 React ‘Triple White’ | Closer Look

Deze nieuwste Nike Air Force 1 React beschikt over een ‘Tripple White’ colorway. De oversized Swoosh, het grote ‘AIR’ op de midsole en het nieuwe patroon op het bovenwerk, zorgen samen voor een nieuwe moderne stjil. Ook heeft de outsole een nieuw patroon gekregen wat deze moderne stijl nog extra bevestigd. De Nike React technologie, die aan de sneaker is toegevoegd, zorgt voor zacht, uitzonderlijk en veerkrachtig comfort tijdens het lopen. De Swoosh is niet de normale Swoosh, maar wordt vervangen door een strip en is oversized. De Nike React details zijn in de buitenzool verwerkt. Op de zool zijn golvende sterren terug te vinden, geïnspireerd op een Nike React patroon.

Dit pracht paar is vanaf nu verkrijgbaar via Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €120,-. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer uitkomen? Check dan even onze releasekalender! Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en sinds kort zitten wij ook op TikTok! Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike Air Force 1 React 'White'

CT1020-101 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 React 'White'
Nike Air Force 1 React 'White'
Images by Nike