Skip to content
Newsfeed

De nieuwe KAWS x Sacai Nike Blazer Low is verschenen

20 oktober 2021 16:00
De nieuwe KAWS x Sacai Nike Blazer Low is verschenen

Onlangs zijn er beelden verschenen van een nieuwe variant van de KAWS x Sacai Nike Blazer Low. De sneaker ontvangt een gloednieuwe colorway en zal hoogstwaarschijnlijk aan het eind van 2021 gedropt worden.

KAWS x Nike Blazer Low

In 2021 brachten KAWS en Nike al twee andere colorways van de Blazer Low uit. De paartjes kwamen gekleed in een rood en blauwe kleurenschema en waren onderdeel van de KAWS x Sacai Fall/Winter 2021 ‘Wearable Art’ collectie.

Nu voegen de twee merken een derde variant aan hun samenwerking toe. De sneaker is voornamelijk beige van kleur en draagt dezelfde elementen met zich mee als zijn voorgangers. Zo plaatsen KAWS en Nike een dubbele Swoosh op het middenpaneel, deze komen in de kleuren blauw en een lichte tint van beige.

Ook de overlays rondom de veters hebben een extra laagje gekregen. Deze zijn gedipt in een lichtroze tint en blauw. Over de dubbele tong heen zijn oranje en beige veters te vinden en deze sluiten mooi aan op het kleurenschema.

KAWS laat zijn sporen op dit paartje achter door ‘XX’ op het middenpaneel te drukken. Daarnaast is het KAWS x Nike tag zichtbaar op de voorste tong. Op de achterste tong is het Nike logo gestikt.

Helaas heeft dit paartje nog geen officiële releasedatum ontvangen. Het paar zal naar verwachting aan het eind van 2021 gedropt worden. Houd onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter om niks van deze release te missen!

KAWS x Sacai Nike Blazer Low
KAWS x Sacai Nike Blazer Low
KAWS x Sacai Nike Blazer Low
KAWS x Sacai Nike Blazer Low
KAWS x Sacai Nike Blazer Low