Skip to content
Newsfeed

De nieuwe genderless collectie van Levi’s is nu online

6 november 2021 12:34
De nieuwe genderless collectie van Levi’s is nu online

Levi’s komt met een nieuwe collectie met genderless items. Deze collectie bestaat uit verschillende tops, truien en jacks. Daarnaast zijn er ook een aantal items uit de collectie gemaakt van duurzaam materiaal.

Genderless tops Levi’s

In de nieuwe Levi’s collectie zijn verschillende tops en jackets te vinden. Op de shirts zijn verschillende prints te zien en ook het bekende ‘501’ staat op verschillende items gedrukt. De ‘501’ is een bekend jeans model van Levi’s en komt op verschillende tops terug. Daarnaast staat het logo van het merk op verschillende items gedrukt.

Naast tops en jackets, zijn er ook truien te vinden in de nieuwe collectie. Zo vind je in de genderless collectie verschillende hoodies en kabeltruien. Ook het bekende truckerjack maakt zijn vertoning en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn er verschillende sherpa jacks te vinden.

De tops komen in de maten 2XS tot 3XL. Deze maten zijn voor ieder gender geschikt en er zijn dus ook geen verschillende fits voor dames of heren. De duurzame items uit de collectie zijn gemaakt met Water<Less® technieken. Deze technieken verminderen het gebruik van water tijdens de productie van de items.

De genderless items zijn verkrijgbaar op de site van Levi’s. Hieronder zijn een aantal picks uit de collectie te zien.

Levi's Genderless tops
Levi's Genderless Flanel
Levi's Genderless Truckerjacks
Levi's Genderless hoodies
Levi's Genderless Flanel