Skip to content
Upcoming

De nieuwe colorway van de Air Force 1 Shadow is perfect voor het najaar

19 augustus 2020 09:53
De nieuwe colorway van de Air Force 1 Shadow is perfect voor het najaar

Dit jaar is Nike lekker bezig met het Nike Air Force 1 Shadow model. Er zijn dit jaar al veel verschillende colorways gereleased, die overigens binnen no-time uitverkocht zijn. Voor dit jaar staan er ook nog wat releases van dit model op de planning, bijvoorbeeld de Nike Air Force 1 Shadow SE ‘Multi Black‘. Deze colorway heeft helaas nog geen vaste releasedatum, maar je kan dit paartje wel hieronder al bekijken!

Nike Air Force 1 Shadow SE ‘Multi Black’ | CT1985-700

Wat meteen opvalt aan de sneaker zijn de verschillende kleuren. Zo is de basis van het lederen bovenwerk zwart en wordt deze afgewerkt met verschillende kleuren. De kleuren roze, oranje, blauw en groen worden gebruikt op verschillende overlays. Wat het meest opvalt aan de sneaker is misschien wel de binnenkant, deze is afgewerkt met wol. Zo hou jij je voeten deze winter lekker warm en zie je er ook nog eens super stijlvol uit! Wie wil dat nou niet?

Helaas is er voor de Nike Air Force 1 Shadow SE ‘Multi Black’ nog geen vaste releasedatum, maar we verwachten ze dit najaar. Wel is er bekend dat de prijs €110,- zal bedragen. Om als eerste op de hoogte te zijn van updates rondom bijvoorbeeld deze sneaker kan je ons volgen op social media of een kijkje nemen in de releasekalender. Voor nu kan je deze geweldige colorway hieronder vinden.


Nike Air Force 1 Shadow SE Fur 'Multi Black'

CT1985-700 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike