Skip to content
Staff Picks

De nieuwe Awake drop bij BSTN

17 november 2021 18:00
De nieuwe Awake drop bij BSTN

De nieuwe collectie van Awake is binnen bij BSTN. Om jou een duidelijke impressie van deze drop te geven hebben wij onze tien favoriete items op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het aanbod? Klik dan op de knop hieronder.

1. Awake Stacked Logo Crewneck

De Awake Stacked Logo Crewneck maakt gebruik van verfrissende kleuren. De trui is helemaal groen. Op de voorkant zitten patches in het roze gemaakt van badstof die ‘Awake’ spellen. Op de linkerborst zit een witte ster met ‘NY’ er in.

Deze trui kost bij BSTN €149,99.

 Stacked Logo Crewneck

2. Awake College Logo Hoodie

De Awake College Logo Hoodie is een vernieuwde basic. De hoodie is lichtgrijs met ‘Awake’ heel klein op de borst gespeld. Over de naam van het merk staat ‘NY’ geborduurd in een donkerblauwe kleur en in een Old English lettertype.

De prijs van deze hoodie is €149,99.

Awake College Logo Hoodie

3. Awake College Logo Sweatpants

Bij de College Logo Hoodie hoort ook een paar College Logo Sweatpants. Deze joggingbroek is in dezelfde kleuren als de trui en kan gedragen worden als een set. De tailleband en de enkelbanden zijn elastisch.

Deze joggingbroek kost €149,99.

 College Logo Sweatpants

4. Awake College Logo Tee

Hetzelfde thema loopt door in de t-shirts. Dit Awake College Logo Tee is in het lichtblauw met een wit met zwarte graphic op de borst. De pasvorm van het t-shirt is niet oversized.

Dit t-shirt kost bij BSTN €49,99.

Awake College Logo Tee

5. Awake Living The Dream Hoodie

Awake heeft in de nieuwste collectie ook grafischere items, waaronder deze Living The Dream Hoodie. Op de borst staat een illustratie van de skyline van New York met ‘Living The Dream’ er overheen in edelsteentjes. Onder deze tekst staat het Awake logo.

Deze hoodie kost €169,99.

 Living The Dream Hoodie

6. Awake Pastel Longsleeve

De Awake Pastel Longsleeve heeft een bijzondere print. Op de borst staat een illustratie van een taart. Op de linkermouw staat ‘Awake New York’ in een lettertype dat vaak op taarten voorkomt.

Dit shirt kost bij BSTN €59,99.

Awake Pastel Longsleeve

7. Awake Classic Logo Pocket Longsleeve

De Awake Classic Logo Pocket Longsleeve heeft een abstracte print die over het hele shirt loopt. Op de borst zit een zakje waar het Awake logo op is geborduurd. Het gehele shirt is lichtblauw met bruine en zwarte accenten.

Deze longsleeve kost €69,99.

Classic Logo Pocket Longsleeve

8. Awake Comunidad Logo Tee

Het Awake Comunidad Logo Tee heeft een klein logo op de borst. Boven het Awake logo staat ‘La comunidad of’. Dit logo staat op de rug in het groot. Dit shirt is verkrijgbaar in wit, oranje en blauw.

Dit shirt kost bij BSTN €49,99.

Awake Comunidad Logo Tee

9. Awake Script Logo Beanie

Naast kleding heeft BSTN ook accessoires van de nieuwe Awake drop. Deze beanie is zwart en heeft aan de voorkant het Awake logo.

De prijs van deze beanie is €49,99.

Awake Script Logo Beanie

10. Awake Classic Logo Socks

We sluiten onze top tien favoriete items van de nieuwe Awake drop bij BSTN af met de Classic Logo Socks. Deze sokken zijn wit met het logo van Awake verticaal.

Deze sokken kosten €19,99.

Awake Classic Logo Socks

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneakernieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.