Skip to content
Upcoming

De nieuwe Air Jordan 1 Mid komt eraan in een te gekke kleur

20 februari 2020 09:16
De nieuwe Air Jordan 1 Mid komt eraan in een te gekke kleur

Het jaar werd al goed ingeluid met verschillende colorways op verschillende modellen van Jordan Brand. De nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid is perfect voor het voorjaar dat eraan zit te komen! Lees snel verder en kom alles te weten over de Air Jordan 1 Mid Pink!

De Air Jordan 1 kwam in de jaren ’80 voor het eerst uit. De sneakers waren bedoeld voor het basketbal en dan speciaal voor Michael Jordan. Later werden de AJ 1 verkrijgbaar voor iedereen. De Air Jordan 1 van Nike deed het al snel super goed buiten het veld en werd steeds populairder. Vandaag de dag wordt de sneaker nog steeds veel gedragen als lifestyle sneaker maar ook voor de sport. De Air Jordan 1 kent veel colorways en veel samenwerkingen!

Air Jordan 1 Mid Pink | CW5379-600

Als we naar de Air Jordan 1 Mid Pink kijken valt het natuurlijk meteen op dat de sneaker uit roze tinten bestaat. De toebox bestaat uit suède welke een felle roze kleur heeft. De veters en de overlays zijn daarentegen iets lichter, dit zorgt voor een mooi effect op de sneaker. De heel van de sneaker bestaat uit een donker roze kleur.

Momenteel is er nog geen exacte releasedatum, wij verwachten dat de sneaker snel zal droppen. De Air Jordan 1 Mid Pink zal €120,- kosten. Bekijk de sneaker hieronder! En houdt de releasekalender in de gaten zodat jij nooit iets hoeft te missen!


Air Jordan 1 WMNS Mid 'Digital Pink'

CW5379-600 · Prijs vanaf €284,-

Naar alle aanbieders
Pink Air Jordan
Pink Air Jordan
Pink Air Jordan
Images by: Nike