Skip to content
Newsfeed

De New Balance 992 ‘Raw Silk’ komt er aan voor de dames

25 juni 2021 13:14
De New Balance 992 ‘Raw Silk’ komt er aan voor de dames

Er komt een New Balance 992 ‘Raw Silk’ women’s exclusive release aan. De sneaker komt in een nieuwe colorway met gerecycled polyester en kurk.

De New Balance 992 kwam in 2006 voor het eerst uit. Deze release was voor het honderdjarig bestaan van het merk. Dit model hoort bij een grotere serie, waar de 990, 991 en 993 ook bij horen. Jonathan Bacon heeft deze sneaker ontworpen en introduceerde de ABZORB-technologie. Deze technologie zorgt voor een zachte demping tijdens het lopen.

Deze zomer komt er ook een nieuwe New Balance MADE 990v serie aan. Houd de releasekalender in de gaten voor deze drops.

New Balance 992 ‘Raw Silk’ | W992FN

Het bovenwerk van deze New Balance 992 bestaat uit suède, leer en gerecycled polyester. De kleuren zijn allemaal aardetonen. Zo is de basis van gemêleerd grijs en de suède overlays in een licht beige kleur. De tong en heeltab zijn een donkerdere bruin.

Wat bijzonder is aan deze sneaker is dat er kurken details op de zijkant bij de enkel zit. Hier staat ook ‘992’, de naam van het model, op. De buitenzool lijkt ook op kurk door de donkerbruine kleur en witte spikkels. Bekijk de afbeeldingen van deze sneaker hieronder.

De New Balance 992 ‘Raw Silk’ is al uitgekomen in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer deze sneaker in Europa zal releasen. Houd onze Instagram en Twitter goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

New Balance 992 'Raw Silk'
New Balance 992 'Raw Silk'
New Balance 992 'Raw Silk'
New Balance 992 'Raw Silk'