Upcoming

De New Balance 327 Spring Pastel heeft een opvallende look gekregen! ️‍🔥

26 april 2021 20:00
De New Balance 327 Spring Pastel heeft een opvallende look gekregen! ️‍🔥

New Balance staat bekend om hun goede kwaliteit loopschoenen. Het merk komt binnenkort terug met hun geliefde 327 silhouet. De sneaker heeft een gedurfde, maar stylish look gekregen en wij hebben hier de eerste beelden. Lees gauw verder!

New Balance 327 Spring Pastel | WS327PB

De New Balance 327 debuteerde in april 2020. Het model is ontworpen in samenwerking met het Frans-Marokkaanse merk Casablanca. Het model is geïnspireerd door iconische NB silhouetten uit de jaren 70. Het is een mix tussen de New Balance 320 (1976), New Balance 355 (1977) en New Balance SuperComp uit 1977. De standaard constructie van het silhouet bestaat uit: pigskin suède overlays op een nylon basis, oversized N-logo en opvallende, rubberen buitenzolen.

De nieuwe unisex New Balance 327 is anders dan de New Balance x Casablanca sneaker en zijn leren basis. De Spring Pastel sneaker is gemaakt van eersteklas synthetische, microvezel- en nylonmaterialen. Als je opzoek bent naar een hardloopschoen die comfortabel en fashionable is, is dit de perfecte sneaker voor jou! Je hoeft de kicks namelijk niet als hardloopschoen te gebruiken. Dat is het voordeel van New Balance modellen. De combinatie tussen comfort en stijlvol is waar New Balance voor gaat! ‘Modern design meets our heritage running style in the 327.’

New Balance 327 Spring Pastel | WS327PB
New Balance 327 Spring Pastel | WS327PB
New Balance 327 Spring Pastel | WS327PB

Verder heeft New Balance er wel een hele gedurfde versie van gemaakt door het N-logo oversized te maken. Daarnaast is er ook nog voor een gedurfde kleurencombinatie gekozen. Er zijn pastelgroene, -blauwe, -roze en -paarse overlays op de zwarte basis verwerkt. De pastelkleuren zijn opvallend en supersick om te rocken tijdens de zonnige dagen. Tot slot heeft het silhouet een rubberen buitenzool die voor tractie en duurzaamheid zorgt.

New Balance 327 Spring Pastel | WS327PB
By New Balance

Release informatie

Er is nog geen officiële release datum voor de New Balance 327 Spring Pastel. Als wij meer informatie hebben zijn jullie de eerste die dit te horen krijgen. De sneaker is verkrijgbaar bij New Balance vanaf €90,-. Houd in de tussentijd de onderstaande knop of onze releasekalender in de gaten voor nieuwe release informatie.

New Balance WS327PB 'Pastel'

WS327PB · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders

Heb je de app nog niet? Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release! Check daarnaast onze Instagram. Hier posten wij dagelijks sneaker related content.

The Turnover