Skip to content
Upcoming

De New Balance 327 komt in een Navy Aqua colorway

21 mei 2020 15:09
De New Balance 327 komt in een Navy Aqua colorway

New Balance heeft de laatste tijd gewerkt aan een aantal nieuwe colorways op de New Balance 327. De nieuwste colorway die op de planning staat is een Navy Aqua colorway, dus dat belooft veel goeds. Eentje die bij elke gelegenheid perfect aansluit. De New Balance 327 Navy Aqua verwachten we binnenkort op newbalance.com.

New Balance is een merk die precies weet met welke materialen zij moeten werken. De sneakers zien er altijd tip top uit en lopen fantastisch door de combinatie aan materialen. Zij zijn dit jaar al lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Zo is er vorige maand een samenwerking met Levi’s uitgebracht en is de New Balance Tokyo Design Studio in maar liefst twee nieuwe colorways verschenen.

New Balance 327 ‘Navy Aqua’ | WS327CPB

Het bovenwerk van deze gloednieuwe colorway beschikt over twee kleuren, namelijk navy en aqua. De sneaker heeft een bovenwerk van nylon gecombineerd met suède overlays. Deze suède overlays hebben een navy kleur gekregen daarbij beschikken de overige delen over een aqua kleur. Het oversized ‘N’-logo op de zijkant heeft een witte kleur gekregen en deze witte kleur komt terug in de tong en in de veters. De rode branding op de tong maakt het design helemaal af. De sneaker is een perfect exemplaar als je opzoek bent naar een retro-runner stijl in een modern silhouet. De rubberen zool heeft een crème kleur gekregen met hierop een soort vergroten noppen.

We verwachten dat de sneaker verkrijgbaar zal zijn op newbalance.com met een prijskaartje van €110,00. Wanneer de sneaker precies zal releasen, is nog niet bekend. We verwachten dat deze binnenkort een releasedatum krijgt. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder vast de afbeeldingen van de sneaker!

New Balance WS327CPB 'Sky Blue'

WS327CPB · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
New Balance 327 'Navy Aqua'
New Balance 327 'Navy Aqua'
Images by New Balance
The Turnover