Skip to content
Newsfeed

De NBA viert hun 75ste verjaardag met een nieuwe Nike Dunk Low 🏀

30 juni 2021 10:00
De NBA viert hun 75ste verjaardag met een nieuwe Nike Dunk Low 🏀

De NBA (National Basketball Association) is vijfenzeventig jaar oud geworden dit jaar. Dit jubileum gaan zij vieren samen met Nike en brengen een nieuwe Dunk Low op de markt.

De NBA is de National Basketball Association. Dit is de basketbalcompetitie die al sinds 1946 actief is in de Verenigde Staten. De grootste basketbalteams zoals de Chicago Bulls, de Los Angeles Lakers en de Miami Heat spelen in deze competitie. Ondanks dat deze competitie in de Verenigde Staten is speelt er ook één Canadees team mee: de Toronto Raptors.

Nike Dunk Low EMB ‘NBA 75th Anniversary’

De NBA x Nike Dunk Low maakt gebruik van drie kleuren. De basis van het bovenwerk is wit. De overlays boven de basis zijn rood en zwart. De veters en heeltab zijn ook in het zwart. De branding op de heeltab is rood voor het contrast.

De middenzool is wit met zwarte stiksels. De buitenzool van de Dunk is hetzelfde rood als op de overlay. Op de tong zit de basketballer, Jerry West, uit het NBA logo met ’75th Anniversary’ er naast. Bekijk de afbeeldingen van deze Dunk Low hieronder.

De Nike Dunk Low EMB ‘NBA 75th Anniversary’ komt hoogstwaarschijnlijk in oktober uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app! Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

NBA Nike Dunk Low