Skip to content
Upcoming

De ‘Lightbulb’ colorway komt ook naar de Air Jordan 1 Low

10 april 2020 09:41
De ‘Lightbulb’ colorway komt ook naar de Air Jordan 1 Low

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ dropte onlangs, maar Jordan Brand breid deze colorway uit naar de lage versie van het model.

De Air Jordan 1 Low kwam samen met de Air Jordan 1 High uit in 1985. Dit was de eerste low top sneaker die Nike voor Michael Jordan had gemaakt. De Air Jordan 1 Low was groot en deels geïnspireerd op de Nike Dunk Low en kreeg uiteraard de Nike Swoosh en Jordan Wings logo op de hiel. De Air Jordan 1 Low kwam in de jaren 2000 weer terug en heeft over de tijd veel retro releases gezien.

Air Jordan 1 Low ‘Lightbulb’ | CZ3572-104

Net zoals de High top versie van de ‘Lightbulb’ colorway heeft de Air Jordan 1 Low een kleuren combinatie van White, Black, Lightbulb, Team Orange, Purple Nebula, en Illusion Green. Op de sneaker zijn ook veel verschillende materialen gebruikt zoals suede, mesh, leer en lakleer. Over de schoen heen zijn ook dikke rode stiksels te vinden die de sneaker een DIY look geeft. De upper van de sneaker zit op een witte midsole en zwarte outsole.

De Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’ heeft nog geen release datum, maar wordt binnenkort wel verwacht in women sizing. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 1 Low SE 'Lightbulb'

CZ3572-104 · Prijs vanaf €233,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Low 'Lightbulb'
Air Jordan 1 Low 'Lightbulb'
Images by Nike