Upcoming

De legendarische Nike Shox TL heeft weer een nieuwe colorway

19 september 2019 16:30
De legendarische Nike Shox TL heeft weer een nieuwe colorway

Tot nu toe zijn er in 2019 al vele colorways uitgekomen van de Nike Shox. Er is zelfs een samenwerking met de Britse rapper Skepta geweest voor een release. Nu is er recent weer een nieuwe colorway uitgekomen.

De Nike Shox is een iconisch model uit 2003. Op dat moment was de sneaker revolutionair door de Shox technologie. Door deze technologie leek het alsof de schoenen veren als zool hadden. De Shox TL is simpelweg de opvolger en verbetering van de eerder Shox technologie. Retro schoenen vallen op dit moment goed in de smaak en dat is dan ook de reden dat wij zoveel releases zien van de Nike Shox modellen.

Deze release haalt dus ook het icoon uit 2003 terug. Deze keer is het een bijna helemaal zwarte colorway met gele accenten. De upper is van een stevige ventilerende nylon mesh met synthetische leren lagen eroverheen. Ook zijn er reflectieve details verspreid over de gehele upper. De zool met de Shox techniek is nog steeds hetzelfde als bij de eerder releases.

Bekijk de fotos hieronder voor de details van de Nike Shox TL. Check ook de link voor de beschikbaarheid van deze sneaker. Houd ook de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases.


Nike Shox TL

CN0151-002 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders
Nike Shox TL
Nike Shox TL
Nike Shox TL
Nike Shox TL
Images by Sneakerjagers

The Turnover