Skip to content
Upcoming

De langverwachte Nike Air Max 1 ‘Olive’ is eindelijk verkrijgbaar

29 januari 2019 10:14
De langverwachte Nike Air Max 1 ‘Olive’ is eindelijk verkrijgbaar

Je hebt hem misschien al in onze releasekalender gezien, de Nike WMNS Air Max 1 ‘Olive’. Eindelijk is de lang verwachte sneaker is verkrijgbaar!

De nieuwe colorway bestaat uit verschillende tinten groen en is ook gemaakt van verschillende materialen. De upper van de sneaker komt in twee donkere kleuren groen. De overlays van de sneaker komen in de materialen leer en suede. De underlays zijn gemaakt van mesh. Door de mix van materialen krijgt de sneaker een rijke en luxe uitstraling. De midsole is niet spierwit maar komt in een gebroken witte kleur. Deze kleur zit ook op de outsole, net als de ”Luminous Green’ kleur.

De sneaker is nu verkrijgbaar bij Nike en geselecteerde retailers. Ondanks dat het officieel een vrouwenmodel is, gaat de Air Max 1 ‘Olive’ tot maat 44! Deze maat is vaak snel uitverkocht dus wacht niet te lang!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike WMNS Air Max 1 ‘Olive’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €135,-
Colorway: Sequoia/Medium Olive/Luminous Green/Sequoia
Stylecode: 319986-305
Bekijk hier de storelist>>