Skip to content
Upcoming

De lang verwachte Fear Of God X Nike collabs komen eraan

15 november 2018 11:45
De lang verwachte Fear Of God X Nike collabs komen eraan

De eerste samenwerking tussen Nike en Fear Of God gaat eraan komen! Een dope collectie met als hoogtepunt de Nike Air Fear Of God 1.

De afgelopen tijd hebben we natuurlijk al het een en ander van deze samenwerking mee gekregen. Zo was het bekend dat er een Nike Air Skylon II in de collectie zou komen maar ook dat er een geheel nieuwe model zou komen. Dit nieuwe model is de Nike Air Fear Of God 1. Een futuristische maar toch op het eerste gezicht een heel cleane sneaker.

De bedoeling van de sneaker is dat het een bepaald gevoel/emotie oproept wanneer men er voor het eerste naar kijkt. De eerste indruk moet gelijk goed zijn, en de sneaker laat zeer een indruk achter. De Nike Air Fear Of God 1 is een hoge sneaker die zo op het basketbalveld kan verschijnen, P.J. Tucker heeft de sneaker dan ook gedragen tijden een wedstrijd. De sneaker kenmerkt zich door het uitgebreide vetersysteem, dikke midsole en de Air Unit.

Een tweede sneaker van deze samenwerking is de Nike Air Skylon. Een retro sneaker die de Fear Of God behandeling heeft gekregen. Ook deze sneaker heeft een cleane colorway gekregen, het heeft een ‘Sail/Light Bone & Black’ colorway. De Swoosh is op de sneaker zwart en de rest komt in de lichtere kleuren. Op de instagram van Jerry Lorenzo, oprichter van FOG,  zien we ook nog een compleet witte uitvoering. Welke van de twee het eerste uit gaat komen is even afwachten.

De release van de Nike X Fear Of God collectie zal op 15 december uit gaan komen. Naast deze twee sneakers zijn er al meerdere kleuren opgedoken van de Nike Air FOG 1. In de collectie zitten buiten deze sneakers om ook verschillende kledingstukken. In de aanloop van de release zullen we jullie op de hoogte houden met het laatste nieuw omtrent deze collectie!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Fear Of God 1 ‘Light Bone’

Releasedatum: 15.12.2018 – 09:00
Prijs: Verwacht €400,-
Colorway: Light Bone/Light Bone
Stylecode: AR4237-002
Bekijk hier de storelist>>


Fear Of God X Nike Air Skylon II ‘Light Bone’

Releasedatum: 15.12.2018 – 09:00
Prijs: Verwacht €120,-
Colorway: White/Black/Light Bone/Sail
Stylecode: BQ2752-100
Bekijk hier de storelist>>