Skip to content
Upcoming

De laatse drop van Dragonball X adidas komt eraan

13 december 2018 14:34
De laatse drop van Dragonball X adidas komt eraan

Het was direct een hit toen de samenwerking tussen Dragonball en adidas bekend werd gemaakt. De laatste drop van de collectie komt er al weer aan!

Eind 2017 kwam er het nieuws: het Duitse adidas gaat de samenwerking aan met het Japanse Dragonball. Dragonball is een mangaserie en is voor het eerst in 1986 op de Japanse televisie verschenen. Voor veel mensen Dragonball dan ook jeugdsentiment, vandaar dat de collab met grote belangstelling werd ontvangen.

De laatste drop zal bestaan uit twee sneakers. De draak Shernon wordt namelijk twee keer gepresenteerd op de adidas EQT Support Mid ADV Primenit. De eerste sneaker heeft een groen met gele colorway, dit vertegenwoordigd de ‘normale’ versie van Shenron. De andere sneaker komt in een zwart met geel goude colorway. Dit is namelijk de colorway van ‘Super Shenron’. Deze tweede sneaker zal waarschijnlijk ook een stuk meer gelimiteerd worden dan de normale Shernroncolorway.

De release van beide sneakers staat gepland op 22 december. Tot aan de release zal de storelist regelmatig geüpdate worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Dragonball Z X adidas EQT Support Mid Adv ‘Shenron’

Releasedatum: 22.12.2018 – 10:00
Prijs: €170,-
Colorway: Collegiate Green / Core Black / Bold Gold
Stylecode: D97056
Bekijk hier de storelist>>

Dragonball Z X adidas EQT Support Mid Adv ‘Super Shenron’

Releasedatum: 22.12.2018 – 10:00
Prijs: €170,-
Colorway: Core Black/Core Black/Gold Metallic
Stylecode: DB2933
Bekijk hier de storelist>>