Skip to content
Upcoming

De Kyrie 5 “Friends” is geïnspireerd op de serie Friends

9 april 2019 09:51
De Kyrie 5 “Friends” is geïnspireerd op de serie Friends

De nieuwe Nike Kyrie 5 is geïnspireerd op een van de populairste tv series ooit. Hij is namelijk geïnspireerd op “Friends”. Aangezien de officiële foto’s beschikbaar zijn vonden wij van Sneakerjagers het een mooi moment om de nieuwe Kyrie 5 “Friends” eens beter te bekijken.

De superster van de Boston Celtics, Kyrie Irving heeft ondertussen al zijn vijfde signaturen sneaker uitgebracht samen met Nike. De Kyrie is al jaren een van de meest gedragen sneakers door basketballers en komt dus binnenkort in een colorway die geïnspireerd is op de tv serie “Friends”. De reden hiervoor is dat Kyrie Irving een super grote fan is van de show en het zelfs op zijn arm getatoeëerd heeft.

Image by Scoopnest

De colorway van de sneaker is geïnspireerd op de titel van de show. Die wordt altijd voor elke aflevering na de theme song vertoond. De gekleurde stippen tussen de letters zijn daar natuurlijk kenmerkend voor. Dit zijn ook de kleuren die terug zijn te vinden op de sneaker. Zo heeft de lacing de blauwe, rode en gele kleur van het logo. Deze zijn ook weer terug te vinden op de witte outsole. De midsole heeft een rode en zwarte kleur. Voor de rest heeft het gehele bovenwerk een zwarte kleur en zitten er witte Swooshes aan de binnen- en buitenkant van de sneaker. De “Friends” branding zit op het lipje aan de buitenkant van de sneaker en op het zooltje in de sneaker.

Er is nog niet bekend wanneer de Kyrie 5 “Friends” zal releasen maar we verwachten dat dit niet al te lang zal duren. Hij zal voor een bedrag van €130,- verkrijgbaar zijn bij Nike.


Nike Kyrie 5 "Friends"
Nike Kyrie 5 "Friends"
Nike Kyrie 5 "Friends"
Nike Kyrie 5 "Friends"