Skip to content
Upcoming

De Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ dropt 15 oktober

13 oktober 2020 18:33
De Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ dropt 15 oktober

Ladies, we hoeven niet lang meer te wachten, want de heerlijke Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ dropt aanstaande donderdag 15 oktober. De sneaker heeft te gekke details en een geliefde colorway. Ga jij proberen ze te bemachtigen?

De Air Jordan 1 High is al een tijdje favoriet. De Air Jordan 1 Mid is in opmars en dat zien we met de nieuwe releases van dit jaar. De Jordan 1 Mid krijgt er dit jaar heel wat fans bij. Door vele colorways, is er altijd wel eentje die bij jou past. De resell prijs van de Mid’s zijn ook niet heel hoog, wat de sneaker ook nog een heel toegankelijk maakt.

Air Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ | CV0152-401

Deze Jordan heeft heel wat toffe details. Allereerst zien we veter accenten op de sneaker die zijn gebruikt als een soort sticksels. De veter-details zijn er in het zwart, wit en blauw terug te vinden. Dit is tevens ook de colorway van de sneaker. Het bovenwerk is wit leer met Game Royal, blauwe overlays. De Swoosh en accenten rond de veters zijn zwart. De witte midsole eindigt ook met een zwarte zool, wat de sneaker een geheel maakt.

De sneaker dropt op 15 oktober om 9:00 bij Nike. Ze zijn te scoren voor €120,- zoals we gewend zijn van de Mid’s. De Jordan 1 Mid SE ‘Sisterhood’ is officieel een dames release. Volg Sneakerjagers op Instagram en lees onze blogs voor sneaker releases en informatie. Bekijk ook onze release kalender, zo mis je nooit een release.

Air Jordan 1 Mid SE 'Sisterhood'

CV0152-401 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
Images by Kicklounge