Skip to content
Upcoming

De iconische Mizuno Sky Medal is terug in een ‘Grey’ colorway

15 april 2020 08:05
De iconische Mizuno Sky Medal is terug in een ‘Grey’ colorway

Hij is er weer, de Mizuno Sky Medal. Een echte eerbetoon aan het schoeisel van het verleden. De sneaker is geïnspireerd door de modellen die uitkwamen in de jaren ’90. Een echte combinatie van het heden, vintage, sport en lifestyle, iconische lijnen en vlammende tinten. Al deze toffe details samen gebracht in één sneaker. De nieuwste Mizuno Sky Medal in een ‘Grey/White’ colorway. Nog meer leuk nieuws: ze zijn al verkrijgbaar! Lees snel verder voor alle informatie.

Mizuno is in 1906 opgericht door de zogenoemde Mizuno broeders. Het begon allemaal in Japan en is al snel globaal gegaan, en is nu ook niet meer weg te denken uit de streetwear en sneaker wereld. Ze hebben al meerdere sneakers uitgebracht en vele samenwerking mogen meemaken, en er beloven nog veel meer te komen. Kijk maar naar de Sky Medal, die heeft zijn debuut gemaakt in 1993. De sneaker werd in eerste instantie alleen gebruikt voor Mizuno atleten, waaronder Carl Lewis.

Mizuno Sky Medal | D1GA201005

Wat een sneaker. Je ziet de combinatie van stijlvolle retro en modern design terug komen in het model. De bovenkant bezit over een grijze mesh en een suede basis, dit alles is gevestigd op een witte rubberen buitenzool die zorgt voor stevigheid en comfort. Toch is er weinig aan veranderd, hij heeft nog steeds het zelfde uiterlijk als toen hij voor het eerst uit kwam. De sneaker bezit ook natuurlijk over de kenmerkende Wave technologie, waardoor jij alles uit de kast kan halen.

Release info

De Mizuno Sky Medal ‘Grey’ is nu al verkrijgbaar, dit toffe paartje wil je niet aan je voorbij laten gaan. Deze zullen hard gaan! Ze zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers vanaf 108,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Check dan onze releasekalender. Zo ben je altijd up to date.

Mizuno Sky Medal S

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Mizuno