Skip to content
Brand

De ‘Ghostbusters’ collectie van Reebok is nu uit

16 oktober 2021 09:30
De ‘Ghostbusters’ collectie van Reebok is nu uit

Reebok heeft een nieuwe collectie en deze is geïnspireerd op de klassieke film ‘Ghostbusters’. De collectie bestaat uit een hoop toffe items en deze zijn te verkrijgen op de website van het merk.

Ghostbusters

Ghostbusters is een Amerikaanse film uit 1984. Het verhaal gaat over een groep professors die onderzoek doen naar het bestaan van geesten. Zo starten zij een klein bedrijfje genaamd ‘Ghostbusters’ die gespecialiseerd is in het ‘opruimen’ van spoken.

Ghostbusters
Image by Superguide

De film werd in 1985 genomineerd voor maar liefst 12 prijzen. Hier won de ‘Ghostbuster’ vier prijzen van. Na de eerste film volgde er nog twee andere delen. Vervolgens kreeg de film in 2016 een reboot.

Reebok x Ghostbusters collectie

Om te beginnen bestaat de collectie uit verschillende griezelige sneakers. Zo zien wij de Zig Kinecta, Instapump Fury, Ecto, Answer IV en de Classic Leather allemaal voorbij komen op de website. Deze sneakers zijn verkrijgbaar voor de heren, vrouwen en natuurlijk ook voor de kinderen.

Reebok Zig Kinecta
Reebok Ghostbusters Zig Kinecta | €140,00

Ghostbusters Zig Kinecta

Het eerste paartje is de Zig Kinecta. Het paar draagt een wit kleurenschema en verwijzen naar de spoken uit de film. Verder bevat het model aantal blauwe accenten en reflecterende details.

Daarnaast is hetzelfde model ook te vinden met een print van de Stay Puft Marshmallow Man uit de film. Deze is zichtbaar op het bovenwerk van de sneaker. De middelzolen zijn doorschijnend en worden ondersteund door gele en zwarte buitenzolen.

Reebok Ghostbusters Collectie
Reebok Ghostbusters Zig Kinecta | €90,00
Reebok Ghostbusters Collectie
Reebok Ghostbusters Instapump Fury | €170,00

Ghostbusters Instapump Fury

Een ander paartje uit de collectie is de Instapump Fury in een roze, groen en witte kleurenschema. De kicks zijn ondergedompeld met roze slijm en verwijzen naar de radioactieve slijm uit de film.

Ghostbusters pump Fury

Om nog even in het slijmerige thema te blijven hebben wij voor de kinderen de Pump Fury. Het gehele bovenwerk draagt een slijmerig printje in de kleur roze. De middenzolen zijn wit en worden ondersteund met paarse buitenzolen.

Reebok Pump Fury
Reebok Ghostbusters Pump Fury | €60,00
Reebok Ecto
Reebok Ghostbusters Ecto | €180,00

Ghostbusters Ecto

Ook de Ecto ontvangt een Ghostbusters make-over. De kicks dragen een grijs kleurenschema en is deels gemaakt van neopreen. Het hielstuk is gemaakt van TPU waardoor de sneaker een stoere look heeft.

Ghostbusters Answer IV

Vervolgens hebben wij de Answer IV. De schoen is gemaakt van leer en is geïnspireerd op de Terror Dogs uit de film. Verder heeft het model glow-in-the-dark accenten waardoor jij goed zichtbaar bent in het donker.

Reebok Collectie
Reebok Ghostbusters Answer IV | €200,00
Reebok Ghostbusters Collectie
Reebok Ghostbusters Classic Leathers | Van €49,99 naar €34,97

Ghostbusters Classic Leathers

Als laatst hebben wij voor de toddlers de Ghostbusters Classic Leathers. Op dit paartje zijn verschillende elementen te vinden die verwijzen naar de film, zoals het logo op de tong en het slijmerige design op het achterwerk. De sneaker zit momenteel in de sale en is verkrijgbaar op de website van Reebok.

Ghostbusters Hoodies

Ten slotte zijn er ook twee Ghostbusters hoodies in de collectie te vinden. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en zwart en dragen beide een opmerkelijk printje met zich mee die ons een knipoog geven naar de film.

De Ghostbusters items zijn allemaal verkrijgbaar op de website van Reebok. Wil je liever zelf door de hele collectie van Reebok scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

Ben jij benieuwd welke andere collecties onlangs zijn uitgekomen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.