Upcoming

De geperforeerde adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar

18 april 2019 16:22
De geperforeerde adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar

Na meerdere releases van de adidas Falcon in verschillende colorways, is er nu een gloednieuwe variant. Dit model is afwijkend van wat we vaker zagen. Met deze rustige colorway ben je helemaal ready voor de zomer. De nieuwe adidas Falcon Alluxe W is nu verkrijgbaar.

Er zijn de afgelopen tijd enorm veel varianten van de Falcon gereleased. Vorig jaar maakte dit model zijn debuut. Vanaf dat moment is het 90s-geïnspireerde ontwerp erg populair geworden. Dit kwam ook voornamelijk door Kylie Jenner die het model op de markt heeft gezet. De sneaker ging de strijd aan om de mannelijke tegenhanger, de Yung-1, te overtreffen. De nieuwste Falcon Alluxe W wijkt af van de welbekende retro-kleuren en kiest voor iets rustigers. Hierdoor is de sneaker ook perfect voor de zomer. Daarbij heeft dit model voor de eerste keer een volledig geperforeerde bovenkant.

De details

De sneaker heeft een compleet frisse uitstraling door de nieuwe colorway. De basis is van wit met een midsole in een beige kleur. De welbekende adidas stempel is weer aanwezig naast de veters, op de hiel en op de tong van de sneaker. Een opmerkelijk detail van de nieuwe adidas Alluxe W is de geperforeerde bovenkant. Hierdoor is het ook een ideale sneaker voor de zomer. Door het basic kleurgebruik valt de sneaker ook goed te combineren met je outfit. De gloednieuwe adidas Falcon Alluxe W is verkrijgbaar vanaf €125,- bij verschillende retailers waaronder adidas zelf.


adidas Falcon Allluxe W

DB3357 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas

The Turnover