Skip to content
Upcoming

De Fila Grant Hill 3ONE3 ‘Safety Yellow’ dropt binnenkort

22 oktober 2020 20:48
De Fila Grant Hill 3ONE3 ‘Safety Yellow’ dropt binnenkort

De Fila Grant Hill 3ONE3 dropt op 24 oktober in een ‘Safety Yellow’ colorway. Deze te gekke release heeft even op zich laten wachten maar vanaf aanstaande zaterdag kan je deze sneaker bemachtigen!

Grant Henry Hill en Fila sloegen in 1994 de handen in een. Dit was nadat Hill als derde gekozen werd door de Detroit Pistons in de NBA drafts van 1994. De basketballer had een geweldige carrière bij Detroit van ’94 tot 2000. Hij stond bekend om zijn te gekke Fila sneakers die hij droeg tijdens de wedstrijden. Hij voelt zich dan ook vereert om nog steeds deel uit de mogen maken van de Fila ”familie” en de mooiste sneakers en colorways op de markt te kunnen brengen.

Fila Grant Hill 3ONE3 ‘Safety Yellow’

Op het bovenwerk van de Fila Grant Hill 3ONE3 zien we vrij veel gebeuren. Er wordt gebruik gemaakt van leer en suède. Het suède zien we terug in een blauwe kleur op de overlay van de sneaker. Verder bestaan de overlays uit geel en rood leer. De enkel van de sneaker is zwart van kleur, net als de tong van de sneaker. Deze wordt afgemaakt met rode details. Op de zijkant van de hak zien we de Fila branding terugkomen! Wij kunnen niet meer wachten op deze prachtige release!

Op zaterdag 24 oktober dan is het zover, dan kan je de Fila Grant Hill 3ONE3 bemachtigen via Bijsmaak vanaf 00:01! Er zal een prijskaartje aanhangen van €130,-. De sneaker kan je hieronder checken en een volledige storelist vind je met onderstaande link. Als jij altijd op de hoogte wil blijven van de laatste releases en de nieuwste sneaker updates, dan kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden!

Fila Grant Hill 3one3 'Safety Yellow'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Fila Grant Hill 3ONE3
Images by: SneakerBaron