Skip to content
Upcoming

De eerste foto’s van de Converse G4 zijn beschikbaar

7 maart 2020 14:55
De eerste foto’s van de Converse G4 zijn beschikbaar

Deze week schreven we nog over dat de Power Forward van de Golden State Warriors zijn overstap maakte van Nike naar Converse. En nog geen twee dagen daarna zijn al de eerste foto’s verschenen van de Converse G4. De eerste signature sneaker van Golden State Warriors veteraan Draymond Green.

Draymond Green won in zijn nu 12 jaar durende carrière drie NBA kampioenschappen met de Warriors en mocht drie keer deelnemen aan de NBA All-Star wedstrijd. Daarnaast won hij in 2017 de award voor Defensive Player of The Year en was daarmee de beestige verdediger van het reguliere seizoen. Converse heeft met Draymond Green dus echt een NBA veteraan in huis gehaald.

De Converse G4 houd rekening met de behoeften van dynamische en imposante spelers als Green. Green hoeft niet bang te zijn dat hij de Nike technologieën zal gaan missen. Aangezien Converse onderdeel is van Nike was het geen probleem om twee toonaangevende Nike technologieën toevoegen aan de sneaker. Zo zit de Nike React technologie in de hak van de sneaker. Hierdoor heeft de sneaker een heerlijke demping maar toch ook een hoop stabiliteit. In de voorvoet zit de Air technologie voor nog meer comfort.

De echte details op de sneaker zijn nog een beetje moeilijk te zien. Wel is er te zien dat de Converse branding aanwezig is op het bovenwerk en er verschillende kleuren aanwezig zijn. Zo zien we blauw, roze, groen en oranje.

We verwachten dat het niet heel lang meer zal duren totdat deze Converse G4 uit zal komen. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Converse G4
Converse G4