Skip to content
Upcoming

De eerste custom Golf Wang by You bij Converse

28 april 2022 20:00
De eerste custom Golf Wang by You bij Converse

Bij Converse is er nu een Golf Wang by You optie. Vanaf 28 april 2022 kun je bij Converse voor beperkte tijd jouw eigen Golf Wang Chuck 70 ontwerpen. Hierbij kan gekozen worden tussen verschillende logo’s, kleuren op het bovenwerk en motieven in de binnenvoering.

Tyler, The Creator’s Golf Wang

Converse en Golf Wang werken al langere tijd samen. In het verleden heeft het streetwear merk van rapper en artiest Tyler, The Creator al verschillende Converse collabs gehad waarin het Chuck 70 model een make-over kreeg. Nu willen de twee namen jou de kans geven om een eigen ontwerp te creëren.

Golf Wang Converse Chuck 70
Converse
Golf Wang Converse Chuck 70

Golf Wang staat bekend om zijn felle kleuren. Tyler, The Creator richtte zijn merk in 2011 op. De artiest, die vorig jaar nog een Grammy won voor zijn album ‘Call Me If You Get Lost’, staat bekend om zijn expressieve stijl en brengt dit terug in de items van Golf Wang.

Met vlammen patronen, bloemen logo’s en slangenprints zijn de Golf Wang x Converse sneakers zeker paartjes die op vallen. Nu komt Converse met de eerste custom versie van de Golf Wang sneakers. Op 28 april 2022 kun jij jouw paartje naar jouw eigen stijl vormen.

Golf Wang by You

In de Golf Wang by You opties kun je het Chuck 70 model zelf customizen. Zo kun je verschillende kleuren combineren op het bovenwerk en zijn er verschillende Golf Wang logo’s waar je uit kunt kiezen. De graphics waar je uit kunt kiezen zijn kenmerkend voor het werk van het streetwear merk.

Golf Wang Converse Chuck 70
Golf Wang Converse Chuck 70

Er zijn 5 opties voor het logo op het bovenwerk. Hier kun je kiezen tussen de designs: ‘Bubblegum’, ‘Romeo’, ‘Rope’, ‘Safari’ en ‘Olde’. Er zijn zes verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen voor het bovenwerk. De opties: ‘University Blue’, ‘Enamel Red’, ‘Black’, ‘Natural Ivory’, ‘Midnight Clover’ en ‘Sunflower’.

Golf Wang Converse Chuck 70
Golf Wang Converse Chuck 70

De tong en binnenkant van de sneaker kunnen andere kleur krijgen. Ook hier is te kiezen tussen de zes verschillende kleuren. De hielstreep op de achterkant kan ook gecustomized worden. De voering heeft een stippenpatroon, maar heeft ook een effen optie.

Golf Wang Converse Chuck 70
Golf Wang Converse Chuck 70

Ook de lijnen op de middenzool kunnen aangepast worden. Hier kun je kiezen tussen vier verschillende kleuren, die ook op het bovenwerk te kiezen zijn. De middenzool komt in de kleuren ‘Off-White’ en ‘Black’. Op de hiel is het logo van Golf Wang gezet, evenals het Converse embleem.

Limited edition

De Golf Wang by You optie is er vanaf 28 april 2022 en heeft een beperkte voorraad. Wees er dus snel bij, voordat de custom mogelijk niet meer beschikbaar is. De maten van de sneakers gaan van EU 35 tot en met EU 51,5.

Omdat de sneakers naar design gemaakt moeten worden, ligt de geschatte levertijd tussen de 8 en 10 weken. De Chuck 70’s kosten €120 en zijn exclusief bij Converse te verkrijgen. Het is niet mogelijk om jouw design na het plaatsen van jouw bestelling nog aan te passen.