Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO

15 juni 2021 15:17
De eerste beelden van de Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO

Het gerucht ging al langer dat Billie Eilish met Jordan Brand zou gaan samenwerken. Nu zijn de eerste beelden verschenen van de Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO.

Billie Eilish is een 19-jarige Amerikaanse singer-songwriter. Ze bracht in 2019 haar debuutalbum uit. Ze heeft in totaal zeven Grammy Awards, twee American Music Awards, twee Guinness World Records, drie MTV Video Music Awards en één Brit award in ontvangst mogen nemen. Kortom, ze is voor haar jonge leeftijd al zeer succesvol.

De Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO komt er dus echt aan. Er gaan geruchten dat er naast deze sneaker ook een kledingcollectie aankomt. De colorway lijkt erg op de Air Jordan Legacy 312, wat één van Billie’s favoriete sneakers is. De Air Jordan 1 KO is helemaal in een gifgroene kleur. Deze kleur is inmiddels haar signature en komt steeds vaker terug in haar kleding, merchandise en kapsels. Voorheen zat op de tong van de sneaker de Nike Swoosh, deze is vervangen door Billie Eilish’s Blohsh logo. Op de binnenzool staat ‘Billie Eilish’ met Jordan’s Jumpman. Scroll naar beneden voor meer beelden van deze sneaker.

De releasedatum van de Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO is nog niet bekend. Naar verwachting kunnen we deze sneaker wel dit jaar nog verwachten. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste sneaker nieuwtjes.

Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO
Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO
Billie Eilish x Nike Air Jordan 1 KO