Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ zijn verschenen

2 juli 2021 13:51
De eerste beelden van de adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ zijn verschenen

De eerste beelden van de adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ zijn verschenen. De 10/8 is een nieuw silhouet in de ZX serie.

De adidas ZX serie is al een lange tijd bekend. De eerste ZX kwam namelijk al in 1984 uit. De modellen waren eerst bedoeld voor hardlopen. Sindsdien zijn de modellen in deze serie geëvolueerd tot lifestyle sneaker.

adidas heeft samen met LEGO de adidas ZX 8000 in een nieuw jasje gestoken. Dit model heeft elementen van plastic, wat op een Lego-blokje lijkt. Dit model is ook in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Nu is het tijd voor een nieuw ZX model.

adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ | GX1085

Het bovenwerk van de adidas ZX 10/8 is een mix van mesh en suède. De basis van dit bovenwerk is oranje. De suède overlays zijn grijs. De overlay rondom de neus is roze. De voering van de sneaker is paars. De veters en tong zijn mintgroen. Op de zijkant zitten de drie adidas strepen in het groen.

De veteroogjes en rondom de hiel zijn gemaakt van wit plastic. Op het rode label op de tong zit een illustratie van een snoeppapiertje. De middenzool is wit met een paars detail. De buitenzool is zwart. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De adidas ZX 10/8 ‘Candyverse’ komt op woensdag 21 juli uit voor €130,00. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo ben je ook nog eens op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

adidas ZX 10/8 'Candyverse'
adidas ZX 10/8 'Candyverse'
adidas ZX 10/8 'Candyverse'
adidas ZX 10/8 'Candyverse'