Upcoming

De derde Stranger Things x Nike Blazer is onderweg

5 augustus 2019 10:53
De derde Stranger Things x Nike Blazer is onderweg

Stranger Things en Nike blijven telkens weer met nieuwe sneakers komen. Eerder zagen we al het ‘Hawkings High’ pack verschijnen, net zoals het ‘OG’ pack. Een paar sneakers hiervan zijn op dit moment al verkrijgbaar! Maar, net zoals de serie zelf, zijn Stranger Things en Nike nog niet klaar. Er verschijnt namelijk een nieuw pack dat zijn inspiratie vindt in ‘Starcourt Mall’. Dat de Nike Tailwind 79 en de Cortez voor dit pack gebruikt zouden worden was al bekend. Nu wordt er ook nog een Nike Blazer toegevoegd aan dit nieuwste pack!

Tijdens San Diego Comic-Con werd er ook al een BAIT x Stranger Things x Nike Tailwind 79 exclusief gereleased. Deze sneaker was voorzien van vele verborgen aspecten uit de serie. Net zoals op deze sneaker, wordt erop de Nike Tailwind 79, Cortez en de nieuwste Blazer gebruikgemaakt van dezelfde materialen.

Stranger Things x Nike Blazer

Net zoals op de BAIT x Stranger Things x Nike Tailwind 79, zullen er verschillende details verborgen zijn op de Stranger Things x Nike Blazer. De Blazer is voorzien van een beige upper samen met witte veters. De materialen op de upper zijn dus hetzelfde als die van de BAIT x Stanger Things x Nike Tailwind 79. Dit betekent dat je de bovenste laag van de upper hoogstwaarschijnlijk kan wegbranden waardoor er verschillende verborgen aspecten tevoorschijn komen. Dat is echter niet het enige interessante detail aan deze sneaker.

Ook de insole is behoorlijk bijzonder. Hierop zijn namelijk de tekeningen te zien van de grote machine en de tekst “Suzie — Do You Copy?”. Als je echter de insole verwijdert, staat je nog een verrassing te wachten. Onder de rechter insole komt namelijk de tekst “The week is long, the silver cat feeds when blue meets yellow in the west, a trip to China sounds nice if you tread lightly” tevoorschijn. Dit zagen we ook al op de samenwerking met BAIT, waarbij de plek onder de linker insole voorzien was van de oorspronkelijke Russische code. Dit zal waarschijnlijk ook het geval zijn bij de nieuwste Stranger Things x Nike Blazer.

Uiteindelijk maakt het zwarte label op de tong deze sneaker helemaal af. Aan de voorkant is namelijk zowel het Nike logo als de branding van Stranger Things te vinden in de typische rode kleur. Op de binnenzijde staat in dezelfde kleur rood de volgende mededeling: “Caution: Removal of top layer may reveal alternate dimension” met daaronder nog de tekst “It will be over soon”.

Helaas is er nog niks bekend over de releasedatum van de Stranger Things x Nike Blazer. Blijf onze releasekalender en onze blogs in de gaten houden voor het laatste nieuws!


Stranger Things Nike Blazer Mid Starcourt Mall Release Date
Stranger Things Nike Blazer Mid Starcourt Mall Release Date
Stranger Things Nike Blazer Mid Starcourt Mall Release Date
Stranger Things Nike Blazer Mid Starcourt Mall Release Date
Stranger Things Nike Blazer Mid Starcourt Mall Release Date
Images by: Cran

The Turnover