Skip to content
Watch

De derde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu live!

20 maart 2020 20:00
De derde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu live!

Vanaf heden kun jij kijken of luisteren naar de derde aflevering van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en (co host) David de Ruiter krijgen in deze aflevering weer twee ‘sneakerfreaks’ aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam.

Ted van Eldik

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Karhu, Puma, New Balance, Vans en Nike. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is.

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat.

Pieter Pauwels

Helemaal gaaf! Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, is te gast in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops Panthers en Locker Room in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje Sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordan en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, Yeezy en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan.

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie.

De 3e aflevering van seizoen 2 is te zien of te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts  of via YouTube