Skip to content
Upcoming

De Copson x New Balance 247 sneaker is geïnspireerd op Europese zomers!

23 april 2018 13:03
De Copson x New Balance 247 sneaker is geïnspireerd op Europese zomers!

Het in London gebasseerde merk Copson heeft samengewerkt met New Balance om een Europeese-zomer collectie te ontwerpen. De collectie beschikt over een sok-achtig 247 silhouet. De sneaker is geïnspireerd door de kleuren en de vibe van Europese zomers. De collectie heeft een lookbook en een korte film, deze beelden zijn geschoten op Ibiza als aanvulling op de esthetiek van de collectie.

De sneaker is voorzien van een flyknit bovenwerk in een “Cannoli Room” colorway, die gecompenseerd wordt door leren details in een licht grijs kleur rond de hiel en rond de enkel. De sneaker rust op een klassieke gum zool. De New Balance demping technologie die wordt gebruikt in de tussenzool maakt de sneaker uniek. Een van de belangrijke sneaker kenmerken is het klassieke New Balance logo in het wit en een Copson lace tag. Copson beschrijft de samenwerking als een “somewhat of a Sunday Best option”, basic maar speciaal.

De sneakers worden op 28 april gereleased. Wij houden jullie op de hoogte voor eventuele updates. Klik hier om bij onze huidige New Balance collectie te kijken. Scroll verder naar beneden voor meer foto’s!


Copson x New Balance 247

Prijs: €110,00
Stylecode: MRL247D7
Storelist: klik hier>>