Skip to content
Upcoming

De Chinatown Market x PUMA Future Rider dropt aanstaande zaterdag 25 januari 2020

24 januari 2020 12:00
De Chinatown Market x PUMA Future Rider dropt aanstaande zaterdag 25 januari 2020

Morgen is het zaterdag 25 januari en ook op zaterdag droppen er regelmatig te gekke sneakers. Ook morgen is dat het geval, want de Chinatown Market x PUMA Future Rider zal releasen! De collab zal droppen in twee contrasterende colorways, namelijk een zwarte en een witte colorway.

In 1980 debuteerde een van PUMA’s meest comfortabele en innovatieve sneakers. De sneaker werd uitgebracht als hardloopschoen toen de sport ook populair werd onder de niet professionele hardlopers. Ook nu is de sneaker nog zeer geliefd en zien we het model morgen weer verschijnen in verschillende webshops!

Chinatown Market x PUMA Future Rider | Closer Look

Zoals we al zeiden verschijnt de sneaker in twee contrasterende colorways, namelijk een zwart/gele colorway en een witte colorway. De sneaker beschikt over een minimalistische look. Het bovenwerk is gemaakt van textiel met overlappende lagen van leer. Op de tong is een gele patch te vinden met hierop Chinatown Market en PUMA branding erop. Het bovenwerk is verwerkt op een midsole waarin Rider-schuim zit verwerkt.

Morgen is het dan eindelijk zaterdag 25 januari 2020 en dan zal de samenwerking releasen via verschillende webshops. Aan de sneakers zal een prijskaartje van €119,- aan hangen. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en voor de laatste updates over sneaker releases. Scroll naar beneden voor foto’s van beide colorways.


Chinatown Market X Puma Future Rider 'White'

372185-01 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Chinatown Market x PUMA
Chinatown Market x PUMA

Chinatown Market X Puma Future Rider 'Black'

374477-01 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Chinatown Market x PUMA
Chinatown Market x PUMA
Images by END.