Skip to content
Upcoming

De Brain Dead x Converse collab dropt donderdag 19 november

17 november 2020 15:36
De Brain Dead x Converse collab dropt donderdag 19 november

Brain Dead x Converse werken opnieuw samen en brengen drie nieuwe sneakers op de markt. De klassieke Chuck Taylor en de Converse Bosey Boot hebben allebei een opvallende make over gekregen. Niet alleen zien we bijzondere printjes, er is ook een platform zool.

Brain Dead is een creatieve groep van kunstenaars en ontwerpers van over de hele wereld. De inspiratie van het merk komt vooral uit subculturen, zoals skateboarders. Vaak hebben de samenwerkingen met Brain Dead een bijzonder uiterlijk. Ook met deze nieuwe Converse x Brain Dead sneakers val je zeker op.

Brain Dead x Converse Chuck ’70

Wat je als eerste opvalt wanneer je naar de sneaker kijkt, is de zool. Deze is platform en heeft inplaats van de doorlopende lijn, meerdere lagen en een zig-zag streep. De kleur van deze platform zool is creme. Het canvas bovenwerk heeft verschillende printjes. Zo zien we aan de buitenkant bruine/witte koeien vlekken. Aan de andere kant zien we ook de koeien vlekken, in een ander formaat. Op de zijkanten is het Brain Dead logo te vinden.

Een tweede paar Brain Dead x Converse Chuck ’70. Dit keer is het bovenwerk erg rustig gehouden. Zoals we de OG Chuck Tayler kennen heeft heet een zwart canvas bovenwerk, met witte stiksels en veters. De zool daarin tegen, doet mee met de stijl van Brain Dead. Ook hier zien we een platform zool met verschillende lagen en zig-zag strepen. Het Converse All Star logo is te vinden aan de binnenzeide, het Brain Dead logo zit aan de buitenkant geborduurd.

Brain Dead x Converse Bosey Boot

De Bosey Boot is een minder bekende Converse sneaker. Dit keer is het een low versie en heeft het een canvas bovenwerk met doorzichtige overlays. Ook op deze Converse zien we de koeien vlekken terug. Verder zien we groene details op de veters en een grote, zwarte rubber zool. Het Brain Dead logo is te vinden op de branding op de tong. Bekijk de foto’s onder aan dit blog!

De drie sneakers droppen donderdag 19 november 2020 bij Converse. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een sneaker release. Voor meer nieuwtjes, release releases en sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram.

Brain Dead x Converse Chuck ’70 Black

170549C · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders

Brain Dead x Converse Chuck ’70

169946C · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders

Brain Dead x Converse Bosey Boot OX

169947C · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Brain Dead x Converse
Brain Dead x Converse Chuck '70
Brain Dead x Converse Bosey Boot
Images By Sevenstore