Skip to content
Staff Picks

De bestsellers van dit moment bij Nike

24 augustus 2022 16:33
De bestsellers van dit moment bij Nike

Bij Nike shop je voor dames en heren de beste sneakers. In de Nike bestsellers van dit moment, komen verschillende Air Force 1 colorways voorbij en zien we de Air Max 1 Safari – ‘Cobblestone’. Bekijk hier onze top picks uit de bestsellers bij Nike en scoor jouw volgende sneaker.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 UT

Nike Air Force 1 '07 LV8 UT
Nike Air Force 1 '07 LV8 UT

We beginnen onze favoriete picks met de Nike Air Force 1 ’07 LV8 UT voor heren. Het Air Force 1 model viert in 2022 zijn 40-jarige bestaan en doet dit met verschillende colorways. De vernieuwde ’07 variant voegt verschillende details toe aan het silhouet. Op de hiel is een treklus geplaatst en de Swoosh en hiel tab reflecteren in het donker.

Nike Air Max Plus Dames

Nike Air Max Plus
Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus is er eentje voor de dames en heeft een vrolijke colorway. De Air Max Plus heeft een moderne uitstraling en heeft dynamische overlays over het gehele designs lopen. Deze kleuren geel, oranje en roze. Op het middenpaneel is een roze Swoosh geplaatst. De Air Units in de middenzool geven de sneaker demping.

AJKO 1 ‘White and Black’

AJKO 1 White and Black
AJKO 1 White and Black

De AJKO 1 ‘White and Black’ is een opvallende sneaker en haalt zijn inspiratie uit de iconische Air Jordan 1 High. Het silhouet voegt verschillende elementen toe aan het design. Zo heeft de kraag een dubbele overlay gekregen en gebruikt de sneaker canvas in het bovenwerk. De AJKO 1 ‘White and Black’ is exclusief te verkrijgen op de Nike SNKRS app.

Air Max Plus heren

Nike Air Max Plus
Nike Air Max Plus
Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus voor heren heeft een stoere uitstraling. De sneaker kleurt all-black en heeft een mesh upper. De dynamische overlays geven de Air Max Plus een strakke look. De Tuned Air Units in de middenzool geven de sneaker demping en comfort. Op de tong en hiel zijn de Nike en TN Air logo’s gezet.

Nike Dunk High WMNS

Nike Dunk High
Nike Dunk High

De Nike Dunk High is een WMNS exclusive en heeft een opvallende colorway. De sneaker heeft een upper van getuimeld leer. Dit geeft de Dunk een unieke look. De kraag kleurt lichtgroen, evenals de buitenzool. Op het middenpaneel is een dieprode Swoosh geplaatst. Ook het Nike logo op de tong kleurt rood.

Air Force 1 ’07 heren

Nike Air Force 1 '07
Nike Air Force 1 '07

De Nike Air Force 1 ’07 heeft een unieke colorway. Het bovenwerk kleurt blauw-grijs en combineert de materialen leer en canvas. De cut-out Swoosh op het middenpaneel geeft het klassieke silhouet een bijzondere twist. Op de mudguard is een mini Swoosh in het oranje gezet. Deze matcht mooi met het Air-logo op de middenzool.

Nike Air Max 1 Safari – ‘Cobblestone’

Nike Air Max 1 Safari Cobblestone
Nike Air Max 1 Safari Cobblestone

De Nike Air Max 1 Safari ‘Cobblestone’ is een WMNS exclusive en werd in juni 2022 gereleased. De sneaker gebruikt de bekende Safari-print, die ook op voorgaande Nike modellen gebruikt is. Het bovenwerk kleurt lichtbruin en combineert gele en blauwe details.

Nike Dunk High Retro

Nike Dunk High Retro
Nike Dunk High Retro

Het gebeurt niet vaak dat een Dunk High na zijn release nog verkrijgbaar is bij Nike. De Dunk High Retro is nog in verschillende maten te verkrijgen, dus haast je naar de website van Nike. De ‘Reverse Panda’ colorway haalt zijn inspiratie uit de bekende ‘Panda’ colorway. De upper kleurt wit en de zwarte details contrasteren mooi met het bovenwerk.

Air Force 1 ’07 Next Nature

Nike Air Force 1 '07 Next Nature
Nike Air Force 1 '07 Next Nature

De Nike Air Force 1 ’07 Next Nature is een WMNS exclusive en heeft een frisse look. De upper kleurt wit en over het gehele design zijn lila paarse details gezet. De sneaker is onderdeel van de Next Nature lijn van Nike. Dit houdt in dat de sneaker met gerecyclede materialen gemaakt is.

Air Force 1 Shadow

Nike Air Force 1 Shadow
Nike Air Force 1 Shadow

We sluiten onze Nike bestsellers top tien picks af met een zomerse sneaker. De Nike Air Force 1 Shadow haalt zijn inspiratie uit de classic Air Force 1 en voegt unieke elementen toe aan het design. De overlays op het model combineren lichte pasteltinten. Op het middenpaneel is een dubbele Swoosh geplaatst.

Dit zijn onze top tien picks uit de Nike bestsellers. Mocht je liever zelf een kijkje nemen in de collectie, klik dan op de knop hieronder. Mocht je meer van dit soort berichten willen zien, check dan onze nieuwspagina.