Skip to content
Staff Picks

De beste kerstcadeau’s bij adidas

16 december 2021 20:00
De beste kerstcadeau’s bij adidas

Het grote kerstfeest staat om de hoek en iedereen is bezig met het inslaan van de last-minute cadeau’s. Gelukkig heeft adidas een hoop kerstcadeau’s klaar staan die zo onder de boom kunnen.

Kerstcadeau’s voor hem bij adidas

adidas heeft een hoop cadeau’s in petto voor de heren. Van schoenen tot aan loungewear en van trainingsbroeken tot aan slides.

adidas Forum Mid | FY7939

De adidas Forum Mid is een populair model dat niet meer uit het straatbeeld is te missen. Door het simpele kleurenschema past dit paar bij alle outfits die je maar kan bedenken.

De prijs van deze schoenen is €110,00.

Forum Mid

adidas Adicolor Classics 3-Stripes Hoodie | HE9478

Deze adidas Adicolor Classics 3-Stripes Hoodie heeft een warme en neutrale kleur. Deze trui is gemaakt van katoen en polyester en zorgt ervoor dat je het zeker niet koud krijgt.

Deze trui kost €70,00.

adidas Adicolor Classics 3-Stripes Hoodie

adidas Crew Sock 2PP | HL1715

Deze sokken staan helemaal in het teken van kerst. Het ene paar heeft het adidas Originals logo met sneeuw er op en het andere paar heeft een typische kerstprint.

Deze sokken kosten €20,00.

Crew Sock 2PP

adidas Gazelle | BB5478

Deze adidas Gazelle sneakers hebben een simpel uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van suède. De tong, heeltab en drie adidas strepen op de zijkant zijn van leer en in het wit. Het suède heeft een donkerblauwe kleur.

De prijs van dit paar is €95,00.

adidas Gazelle

Kerstcadeau’s voor haar bij adidas

Ook voor kerstcadeau’s voor vrouwen kan je bij adidas terecht. Ivy Park items, hippe sneakers en warme accessoires komen allemaal voorbij in adidas’ selectie.

adidas Forum Bonega Mid | GZ4293

De adidas Forum Bonega Mid is een echte eye-catcher. Het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van leer en suède. De zool is extra dik en heeft een egale rubberen laag er overheen gekregen.

De prijs van deze schoenen is €120,00.

Forum Bonega Mid

adidas Ivy Park 3-Stripes Legging | HH9402

De adidas Ivy Park 3-Stripes Legging heeft een donkergroene kleur. Over het model zit een houndstoothprint in verschillende groottes. Bovenaan zit een elastische band met de branding van Ivy Park.

Deze legging kost €80,00.

adidas Ivy Park 3-Stripes Legging

adidas Adicolor Cuff Knit Glitter Beanie | H35542

De adidas Adicolor Cuff Knit Glitter Beanie is lekker zacht en warm. In de muts zit een glitter garen verwerkt waardoor er een kleine schittering in zit.

Deze muts kost €23,00.

Adicolor Cuff Knit Glitter Beanie

adidas Stan Smith | FX5509

De adidas Stan Smith heeft een lederen bovenwerk. Deze schoen is makkelijk aan en uit te trekken door de klittenband sluiting op de wreef.

De prijs van dit paar is €100,00.

adidas Stan Smith

Kerstcadeau’s voor de kids bij adidas

Ook de kinderen worden niet vergeten bij adidas. De items in samenwerking met Lego zullen de kleintjes onder ons erg waarderen.

adidas x Classic LEGO Sport | GY2612

De adidas x Classic LEGO Sport is bedekt in een hoop verschillende kleuren. De zool heeft uitsteeksels die ook aan de bovenkant van de bouwsteentjes zitten. Deze uitsteeksels zitten ook aan de treklus.

De prijs van deze sneakers is €75,00.

x Classic LEGO Sport

adidas x Classic LEGO Trainingspak | H65350

adidas heeft voor de kleine sportfanaten ook een trainingspak in het thema van LEGO. De broek en het jack zijn in dezelfde kleur. Dit pak is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.

Het trainingspak kost €70,00.

adidas x Classic LEGO Trainingspak

adidas Adicolor Setje | HB9521

Dit adidas Adicolor Setje bestaat uit een crewneck en een kleine joggingbroek. Zowel op de trui als op de broek zit een printje met het adidas Originals logo.

Dit setje kost €40,00.

Adicolor Setje

adidas NMD 360 | EE6352

De adidas NMD 360 heeft een zwart bovenwerk. Door het elastische materiaal kunnen de kids deze sneaker makkelijk zelf aan- en uittrekken.

De prijs van dit paar is €65,00.

adidas NMD 360

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender checken en tot en met 24 december meedoen aan onze dagelijkse giveaways van onze adventskalender.