Skip to content
Staff Picks

De beste herfstoutfits met de adidas Forum Low bij Snipes

21 september 2021 10:00
De beste herfstoutfits met de adidas Forum Low bij Snipes

De adidas Forum Low verscheen voor het eerst in 1983 en werd gelanceerd als een basketbalschoen. Het merk heeft sindsdien verschillende varianten van het model uitgebracht, waarbij elk paartje een ander colorway met zich mee bracht. Nu zijn deze klassiekers verkrijgbaar op de website van Snipes en kunnen de sneakers makkelijk gedragen worden onder vele outfits.

Om ons alvast voor te bereiden voor het aankomende seizoen hebben wij een aantal paartjes van de adidas Forum Low uit de Snipes selectie geplukt. Deze hebben wij gecombineerd met een paar stijlvolle items om de beste herfstoutfits te creëren voor zowel de dames als de heren.

De schoenen en kledingstukken zijn allemaal verkrijgbaar op de website van Snipes en kunnen makkelijk met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil je liever zelf naar de paartjes van de adidas Forum Low kijken op de Snipes website? Klik dan op de knop hieronder.

Outfit 1 voor de dames | adidas Forum Low Black/White

Voor ons eerste outfit voor de dames hebben wij de adidas Forum low in een zwart en witte kleurenschema. De basis van het model is wit met een aantal zwarte accenten. Zo kleuren de strepen aan de zijkant van de schoen, de binnenvoering en de adidas tag op de tong allemaal zwart. Verder is het adidas logo en het accentje om de hiel ook zwart.

Het model kost €99,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding hieronder om het paar meteen te bestellen.

adidas Forum Low Snipes


Snipes Small logo Essential Troyer

Wij combineren de sneaker met de Snipes Small logo Essential Troyer. De trui is volledig wit met op de borst het Snipes logo in het zwart. Het kledingstuk heeft een verhoogde kraag en kan makkelijk geopend worden met de rits die aan de kraag vastzit.

De trui kost €44,99 en kan met één klik op de afbeelding hieronder besteld worden.

Snipes Small logo Essential Troyer

Karl Kani Original Denim Wide Leg Pants

Verder hebben wij de Karl Kani Original Denim Wide Leg Pants. De broek is lichtblauw en volledig gemaakt van denim. Op het achterzak is het Karl Kani logo in het wit geborduurd. Verder heeft de broek een loose fit, waarbij de broekspijpen over de enkels heen vallen.

De broek kost €79,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Lijkt deze broek wat voor jou? Klik dan snel op de afbeeldingen hieronder.

Karl Kani Original Denim Wide Leg Pants
Karl Kani Original Denim Wide Leg Pants

Pegador PGDR Georgia Puffer Jacket

Om de eerste outfit helemaal af te maken voegen wij nog de Georgia Puffer Jacket van Pegador bij toe. De jas is zwart van kleur, met op de borst het Pegador logo in het wit. Verder heeft het kledingstuk een zilveren rits en een verhoogde kraag.

De puffer jas kost €99,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Wil jij ook warm blijven met deze stijlvolle jas? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Pegador PGDR Georgia Puffer Jacket

Outfit 2 voor de dames | adidas Forum Bold Platform

Voor de tweede outfit voor de dames gebruiken wij de adidas Forum Bold Platform. In tegenstelling tot de normale Forum modellen, bevat deze variant een verhoogde middenzool en brengt het paartje de drie bekende strepen van adidas niet met zich mee.

Het model is volledig wit met lichtroze accenten. De schoen vervangt zijn drie strepen met het adidas logo aan de zijkant van de schoen. Verder is het adidas tag op de tong lichtroze en zitten er bergen op de hiel geborduurd.

De schoen kost €109,99 en kan makkelijk met één klik op de afbeelding hieronder besteld worden.

adidas Forum Low Snipes

Champion Rochester Hooded Sweatshirt

Om in het lichtroze thema van de sneaker te blijven, combineren wij het paartje met de Champion Rochester Hooded Sweatshirt. Aan de voorkant van de hoodie staat Champion in het zwart geborduurd, deze is afgewerk met een witte rand.

De hoodie kost €69,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Lijkt deze hoodie wat voor jou? Klik dan op de afbeeldingen hieronder.

Champion Rochester Hooded Sweatshirt

Champion American Classics Rib Cuff

Wij combineren de schoen ook met de Champion American Classics Rib Cuff. De joggingbroek is volledig wit, met het Champion logo achter op het linkerbeen geprint. Verder is er nog een Champion embleem op de linkerzak van het kledingstuk te vinden.

De joggingbroek zit momenteel in de uitverkoop en is van €44,99 naar €25,00 gegaan. Klik op de afbeeldingen hieronder om de joggingbroek meteen te bestellen.

Champion American Classics Rib Cuff
adidas Forum Low Snipes

Levis Ex Boyfriend Trucker

Als laatst voegen wij de Levis Ex Boyfriend trucker aan de outfit toe. De jas is gemaakt van lichtblauwe denim waarop zilveren knopen te vinden zijn. Verder is het rode Levis tag aan de zijkant van het borstzakje te vinden.

De jas kost €89,99 en is makkelijk te verkrijgen met één klik op de afbeelding hieronder.

Levis Ex Boyfriend Trucker

Outfit 1 voor de heren | adidas Forum Low White

Natuurlijk hebben wij ook een outfit samengesteld voor de heren. Voor de eerste outfit richten wij ons op de volledig witte adidas Forum Low. Doordat het model gekleed komt in een wit jasje is de schoen makkelijk te combineren onder elk outfit.

Het model kost €99,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeelding hieronder om een paartje te scoren.

adidas Forum Low Snipes

Sean John Classic Logo Crew

Wij combineren het paar met de Sean John Classic Logo Crew. De trui is, net als de schoen, volledig wit met aan de voorkant de Sean John logo in het zwart.

Het kledingstuk kost €59,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Lijkt deze trui wat voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder om de trui te bestellen.

Sean John Classic Logo Crew

Reel Flex Cargo LC

Vervolgens voegen wij de Reel Flex Cargo LC aan de outfit toe. Deze cargobroek is lichtgrijs van kleur en heeft twee grote zakken aan de zijkanten van de broekspijpen.

Het kledingstuk kost €69,99 en is makkelijk te verkrijgen door één klik op de afbeelding hieronder.

Reel Flex Cargo LC

Karl Kani Original Puffer Jacket

Als kers op de taart hebben wij de Karl Kani Original Puffer Jacket. De jas is zwart van kleur, met het Karl Kani logo op de borst. Verder heeft de jas een verhoogde kraag en kleurt de rits, net als de jas zelf, ook zwart.

De jas kost €119,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Lijkt deze jas wat voor jou? Klik dan gauw op de afbeelding hieronder.

Karl Kani Original Puffer Jacket

Outfit 2 voor de heren | adidas Forum Low red/white

Voor onze tweede en laatste outfit voor de heren hebben wij de adidas Forum Low in een rood en blauw jasje. De basis van het model blijft wit. De drie strepen aan de zijkant van de schoen, de binnenvoering en het accent om de hiel zijn rood. Verder vertoont de kleur blauw zich op de tong, rondom de veters en op de hiel.

Het model kost €99,99 en kan makkelijk met één klik op de afbeelding hieronder besteld worden.

adidas Forum Low Snipes

Snipes Medium Logo Hoodie Essential

Om met de schoen te kunnen matchen, voegen wij een simpele rode Snipes hoodie aan het tweede outfit toe. Aan de voorkant van de hoodie is het Snipes logo in het wit te vinden.

De hoodie kost €49,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Lijkt deze hoodie wat voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder om hem meteen te bestellen.

adidas Forum Low Snipes

Carhartt WIP Klondike

Vervolgens hebben wij de Carhartt WIP Klondike. De broek is gemaakt van lichtblauwe denim en valt net over de enkels heen. Verder vind je op het achterzak van het kledingstuk een Carhartt tag.

Het kledingstuk kost €99,99 en is verkrijgbaar op de website van Snipes. Klik op de afbeeldingen hieronder om de broek te bestellen.

Carhartt WIP Klondike
adidas Forum Low Snipes

Karl Kani OG Fake Leather Block College Jacket

Als laatst voegen wij nog de Karl Kani OG Fake Leather Block College Jacket aan de outfit toe. De basis van de jas is zwart, met witte mouwen. Op de borst is het Karl Kani logo in het wit geborduurd. Verder staat er op de rug Karl Kani in verschillende kleuren geschreven en zijn de letters afgewerkt met een wit randje.

De jas kost €119,99 en kan makkelijk met één klik op de afbeelding hieronder besteld worden.

Karl Kani OG Fake Leather Block College Jacket
adidas Forum Low Snipes

Tot zover onze beste herfst outfits met de adidas Forum Low bij Snipes. Wil jij altijd op de hoogte blijven op de laatste sneaker nieuws en releases? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en twitter.