Skip to content
Upcoming

De beste hardloopschoenen nu te koop bij adidas 🏃

7 juli 2021 09:00
De beste hardloopschoenen nu te koop bij adidas 🏃

Loop je nog steeds op die versleten hardloopschoenen en ben je op zoek naar nieuwe? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij van Sneakerjagers hebben de beste adidas hardloopschoenen voor jou op een rijtje gezet. Scroll naar beneden om de lijst te bekijken, of klik op de knop hieronder voor alle hardloopschoenen bij adidas.

adidas deelt hun hardloopschoenen op in vier categorieën. De ‘Race’ categorie is voor de snelle hardlopers. De ‘Run’ categorie is voor je dagelijkse hardloopsessie. De ‘Trailrunning’ categorie is voor snelheid op de smalle paadjes in de natuur. De laatste categorie is ‘Sportswear’ en dit zijn schoenen voor de hele dag en voor elke dag.


‘Race’ hardloopschoenen

adidas Adizero Adios Pro 2.0 | FZ2477

De adidas Adizero Adios Pro 2.0 is een nieuwe hardloopschoen. Deze hardloopschoen is gemaakt voor snelheid. In de zool zitten Energyrods verwerkt die voor een anatomisch gedreven voetontwikkeling zorgen. Door de dubbele Lightstrike Pro-schuim in de tussenzool krijg je extra energieteruggave.

Deze hardloopschoen kost €220,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

adidas Adizero Adios Pro 2.0 hardloopschoen

adidas Adizero Adios Pro 2.0

FZ2477 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

adidas Adizero Prime X | G54976

De adidas Adizero Prime X is een high-performance schoen. De Prime X heeft net als de Adios Pro 2.0 Energyrods in de zool en een dubbele Lightstrike Pro-schuimlaag. Het verschil tussen deze twee is dat de Prime X een Singlelaunch hiel heeft. Dit is een lichtgewicht hielconstructie dat de voet vast zet van de eerste tot de laatste stap met antislip verankering.

Deze hardloopschoen kost €250,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Adizero Prime X

adidas Adizero Prime X

G54976 · Prijs vanaf €173,-

Naar alle aanbieders

‘Run’ hardloopschoenen

adidas Ultraboost 21 | FY0378

De adidas Ultraboost 21 heeft een hoge energieteruggave door 6% meer Boost-capsules in de zool. Dat is niet het enige bijzondere aan deze hardloopschoen. Door het Torsion System is de buigstijfheid van de voorvoet 15% groter voor een makkelijkere beweging. Tot slot is de Ultraboost 21 gemaakt met Primeblue. Dit is een gerecycled materiaal met Parley Ocean Plastic.

Deze hardloopschoen kost €180,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

adidas Ultraboost 21 hardloopschoen

adidas Ultraboost 21 'Grey Four'

FY0378 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders

adidas Ultraboost SUMMER.RDY Tokyo | FX0030

De adidas Ultraboost SUMMER.RDY Tokyo is gemaakt in samenwerking met kunstenaar Takahashi Hiroko. Op de middenzool zitten ronde vormen omdat die neutraal zijn voor gender, tijdperk en nationaliteit. Deze schoen is geïnspireerd door alle hardlopers die deze zomer tijdens de Olympische Spelen zullen sporten.

Deze hardloopschoen kost €200,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Ultraboost SUMMER.RDY Tokyo

adidas Ultraboost SUMMER.RDY Tokyo

FX0030 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

‘Trailrunning’ hardloopschoenen

adidas Terrex Agravic TR GORE-TEX | FW2690

De adidas Terrex Agravic TR GORE-TEX voor het avontuur. De schoen is bestendig tegen water, modder en ruig terrein. Door het GORE-TEX bovenwerk is de schoen helemaal waterproof waardoor jij op elke ondergrond kan hard lopen zonder een natte voet te krijgen.

Deze hardloopschoen kost €100,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

adidas Terrex Agravic TR GORE-TEX hardloopschoen

adidas Terrex Agravic TR GORE-TEX Trail Running

FW2690 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

adidas Terrex Two Primeblue | FY0652

De adidas Terrex Two Primeblue is gemaakt met een lichtgewicht gevoel en voor een hoog tempo. Door het gevoel van de Lightstrike-demping blijf je gefocust. Het Primeknit-bovenwerk ondersteunt de voet op verschillende ondergronden en houdt de voet koel. Met de Continental™ zool heb je een goed grip op gladde objecten.

Deze hardloopschoen kost €160,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

Terrex Two Primeblue

adidas Terrex Two Primeblue Trail Running

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

‘Sportswear’ hardloopschoenen

adidas Ultraboost 4 DNA | GZ8815

De adidas Ultraboost 4 DNA heeft een gekleurde Boost-middenzool. De Boost-elementen in de middenzool zorgen voor een snelle responsieve demping. Het bovenwerk is gemaakt van Primeblue. Dit is een gerecycled materiaal met Parley Ocean Plastic. Zo ben je niet alleen snel, maar ook bewust.

Deze hardloopschoen kost €160,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

adidas Ultraboost 4 DNA hardloopschoen

adidas Ultraboost 4 DNA

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas X9000L4 | FW8387

De adidas X9000L4 is een Hi-Tech hardloopschoen met responsieve demping. Deze schoen is ontworpen voor de razendsnelle, energieke en hyperverbonden wereld waar wij in leven. Het profiel op de buitenzool biedt extra veel grip op straat.

Deze hardloopschoen kost €140,00. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

X9000L4

adidas X9000L4 Crystal White/ Ftw White/ Crystal White

FW8387 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom sneakers? Volg ons dan op Instagram, download de Sneakerjagers app en houd onze blogs dagelijks in de gaten.