Skip to content
Staff Picks

De beste deals in de Nike summer sale voor de hele familie πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

28 juni 2021 18:49
De beste deals in de Nike summer sale voor de hele familie πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

Het begin van de zomer leidt altijd tot de uitverkoop. Nike heeft momenteel ook een flinke summer sale. Tot en met donderdag 8 juli 09:00 uur kan jij jouw favoriete producten shoppen met kortingen tot wel 50%.

Wij hebben een overzicht gemaakt om jou te helpen met een keuze maken. In dit overzicht zitten sneakers en kleding voor de hele familie. Zoek je nog wat voor je kind, voor je vrouw of voor je man? Dan zit je hier aan het juiste adres. Is het toch niet helemaal je smaak? Geen zorgen, Nike heeft nog veel meer in petto via de knop hieronder.

Kinderen

Sneakers

Er zijn een hoop sneakers in de aanbieding voor kleuters en kinderen. Onder andere de Nike RT Live, Nike Air Max 95 Recraft, Nike Reposto en Nike Blazer Low vallen in de summer sale.

De linker rij zijn kleutersneakers en de rechter rij zijn kindersneakers. Al deze gympen bieden comfort en zijn geschikt voor het buitenspelen. Klik op de afbeelding om het product te kopen.

Nike RT Live
Nike Air Max 95 Recraft
Nike Reposto
Nike Blazer Low

Kleding

Naast sneakers voor kinderen heeft Nike ook kleding. Voor meisjes heeft het sportmerk verschillende t-shirts waaronder de pastelkleurige hieronder. Ook heeft het merk jurkjes en rokjes. Het jurkje linksonder hoort hier bij.

Voor jongens heeft Nike stoere t-shirts en korte en lange broeken. Het t-shirt en korte broek hieronder zijn sale-artikelen. Deze twee items kunnen samen worden gedragen als een matchend setje.

De linker rij is voor meisjes en de rechter rij voor jongens. Klik op de afbeelding om het product te kopen.

Nike Sportswear Kort T-Shirt voor meisjes
Nike Sportswear T-shirt voor kids
Nike Sportswear Meisjesjurk
Nike Sportswear Jongensshorts

Dames

Sneakers

Er zijn een hoop alledaagse sneakers in de aanbieding voor dames. Onder andere de Nike Air Max 95 ‘Tie-Dye’, de Nike Air Max 2090, de Nike Waffle Racer 2X en de Nike SB Zoom Blazer Mid Edge zijn in de summer sale bij Nike. Dit zijn de sneakers die je hieronder ziet.

Klik op de afbeelding om het product te kopen.

Nike Air Max 95
Nike Air Max 2090
Nike Waffle Racer 2X
Nike SB Zoom Blazer Mid Edge

Kleding

Nike heeft niet alleen sneakers in de aanbieding voor dames, maar ook kleding. Alle kledingsoorten die je nodig hebt zijn te vinden in deze sale. Van truien tot t-shirts en van jumpsuits tot leggings.

Klik op de afbeelding om het product te kopen.

Nike Sportswear Hoodie
Nike Sportswear T-shirt
Jordan Heatwave Flightsuit
Nike One Luxe Legging

Heren

Sneakers

Net als voor de dames en kinderen, zijn er ook een hoop sneakers voor de heren. Naast sneakers heeft Nike ook een Nike Offline muiltje in de sale. Een open schoen komt goed van pas met hoge temperaturen. De Nike Reposto, de Nike React Vision en de Nike SB Chron Solarsoft zijn voor een lage prijs verkrijgbaar.

Klik op de afbeelding om het product te kopen.

Nike Reposto
Nike Offline Muiltje
Nike React Vision
Nike SB Chron Solarsoft

Kleding

Nike laat de heren uiteraard niet in de steek en heeft een hoop kleding te bieden in de uitverkoop. Heb je nog sportkleding nog omdat je weer naar de sportschool gaat of zit je al zo lang te azen op die ene Nike crewneck? Dan zit je op de goede pagina. Nike biedt jou dit allemaal.

Neem een kijkje hieronder voor zomerse t-shirts, warme truien, lekkere joggingbroeken en zomerse shorts. Klik op de afbeelding om het product te kopen.

Nike Sportswear t-shirt
Nike Sportswear crewneck
Nike Air Fleece joggingbroek
NikeCourt Flex Slam Tennisshorts

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste steals en deals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneakernieuws.