Skip to content
Brand

De beste classics onder €200 bij StockX

6 december 2021 21:00
De beste classics onder €200 bij StockX

Met de feestdagen om de hoek, zijn deze classics onder de €200 bij StockX de perfecte cadeaus om te geven (of om te vragen natuurlijk). Van sneakers tot aan classic Supreme Box Logo Tees, met deze classics zit jij sowieso goed tijdens de aankomende feestdagen.

Classics bij StockX

Met classics zit je altijd goed. Of je er nu groot fan bent van klassieke colorways of modellen, deze classics bij StockX zijn de perfecte cadeaus voor tijdens de feestdagen. Bij StockX vind je een hoop sneakers, streetwear items en collectabels. Hierbij een overzicht van de beste classics onder de €200 bij StockX.

Jordan 1 Low OG ‘Neutral Grey’ (2021)

Jordan 1 Low OG Neutral Grey 2021
Foto van StockX

De Jordan 1 Low OG in de colorway ‘Neutral Grey’ is met zijn witte colorway de perfecte classic. Het model is meer dan 30 jaar oud en blijft tot op de dag van vandaag een geliefd model.

De Jordan 1 Low heeft een hoop colorways gekend maar de ‘Neutral Grey’ dat in 2021 na 30 jaar opnieuw uitgebracht werd, blijft een classic. De sneaker is momenteel voor veel maten onder de €200 te verkrijgen, wat bijzonder is voor deze colorway en model.

Air Jordan 1 Retro Low OG 'Neutral Grey'

CZ0790-100 · Nu voor €157,-

Bekijken bij StockX

Supreme Box Logo L/S Navy

Supreme Box Logo LS Navy
Foto van StockX

De Box Logo tees van Supreme zijn met hun basic design de perfecte classics. Het shirt werd in 1994 voor het eerste uitgebracht. Oprichter James Jebbia bracht toen zijn eerste aantal shirts van het merk uit. Sindsdien is het shirt een iconisch item uit de collectie van Supreme. Deze variant uit 2020 heeft een ietwat donkere navy kleur gekregen dan zijn voorgangers en is geschikt voor de koudere dagen.

Supreme x The North Face RTG Fleece Glove

Supreme The North Face RTG Fleece Glove
Foto van StockX

De samenwerking van Supreme en The North Face uit 2020 combineerde het comfort van The North Face met de streetwear look van Supreme. The North Face werd in 1966 opgericht en staat bekend om hun weersbestendige items. Ook deze handschoenen zijn een goeie must voor de komende winterdagen en hebben een opvallende gele kleur.

Nike Air Force 1 Low Supreme

Nike Air Force 1 Low Supreme
Foto van StockX

Naast een collab tussen The North Face en Supreme, heeft ook Nike de handen in een geslagen met Supreme. De Air Force 1 is een iconisch model bij Nike en kreeg in 2020 het Box Logo van Supreme op zijn bovenwerk. Dit logo brengt de twee merken samen op het design, zonder het silhouet van de AF1 veel aan te raken. Dit paartje is in veel maten onder de €200 te verkrijgen wat het een ideaal cadeau maakt.

Supreme X Nike Air Force 1 'White'

CU9225-100 · Nu voor €145,-

Bekijken bij StockX

Air Jordan 7 ‘Flint’ (2021)

Air Jordan 7 Flint (2021)
Foto van StockX

De Air Jordan 7 ‘Flint’ maakte na 15 jaar zijn comeback. De ‘Flint’ werd in 2006 voor het eerst uitgebracht samen met colorways als de ‘Cardinal’ en ‘Maize’. Ondanks dat dit model nooit aan de voeten van Michael Jordan verschenen is op het basketbal court, is de colorway met zijn associatie aan de basketballer en zijn retro colorway een echte klassieker geworden. De ‘Flint’ is nu in veel maten onder de €200 te verkrijgen.

Air Jordan 7 Retro 'Flint'

CU9307-100 · Nu voor €122,-

Bekijken bij StockX

Casio G-Shock x Be@rbrick Shanghai Night Series

Casio G-Shock x Be@rbrick Shanghai Night Series GM-5600sn-1
Foto van StockX

Sinds eind jaren ’80 is de G-Shock van Casio een bekend horloge. Sindsdien heeft de horloge een hoop varianten gekregen en is het een iconisch model geworden. Deze G-Shock GM-5600sn-1 in samenwerking met Be@rbrick Shanghai haalt zijn inspiratie uit de zonsondergang in Shanghai. De horloge is nu verkrijgbaar onder zijn retailprijs van $295 en is het perfecte cadeau tijdens de feestdagen.

Nintendo 64 Controller 114294

Nintendo 64 Controller 114294
Foto van StockX

De Nintendo 64 Controller is met zijn retro look een bekende gameconsole voor degenen die opgegroeid zijn in de jaren ’90. Breng de nostalgie terug en speel samen met de familie Mario Kart of Mario Bros op kerstochtend. Deze vernieuwde Nintendo 64 is aan de Nintendo Switch te koppelen en heeft dezelfde games als de 64 vroeger had.

Nintendo Switch Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl Twin Pack

Nintendo Switch/Lite Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl Twin Pack Video Games
Foto van StockX

Pokémon is helemaal terug van weggeweest. In de 1990s waren de figuurtjes een groot succes en nu, 30 jaar later, worden de kaarten voor honderden euro’s verkocht. Ook de Pokémon spellen komen terug tot leven en heeft het merk dit jaar twee spellen opnieuw uitgebracht. Het spel Pokémon Diamond and Pearl kreeg een vernieuwde variant: de Pokémon Brillant Diamond and Shining Pearl. Dit spel is geschikt voor de Nintendo Switch.

LEGO Super Mario Nintendo console

LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System Set 71374
Foto van StockX

Last but not least, deze Nintendo gameconsole in samenwerking met LEGO is het ideale cadeau tijdens de kerstdagen. Met deze set bouw jij je eigen game console. De set haalt zijn inspiratie uit de Nintendo Entertainment System console uit 1983. De console en tv-scherm zijn beide te maken van LEGO en het spel Super Mario geeft het spel een nostalgisch gevoel.

Dit zijn een aantal classics die bij StockX onder de €200 te verkrijgen zijn. Maak alvast je verlanglijstje en wie weet speel jij straks op kerstavond op jouw Nintendo 64 of heb je een nieuw paartje Supreme Air Force 1’s aan je voeten. Mocht je liever zelf je eigen verlanglijstje opstellen, klik dan op de knop hieronder en kies jouw favoriete items bij StockX.