Skip to content
Newsfeed

De Beams x Paperboy x New Balance release

4 augustus 2022 08:10
De Beams x Paperboy x New Balance release

Een kleine reminder voor iedereen die hun wekker nog niet heeft gezet! De Beams x Paperboy x New Balance M920PPB en de New Balance 1500 MiUK zullen namelijk op vrijdag 5 augustus 2022 om 10:00 uur gaan droppen.

De New Balance M920PPB zal €220 kosten en de New Balance 1500 MiUK €180. Zoals gewoonlijk kun je alle informatie over retailers en raffles bekijken via de knoppen aan de zijkant.

Het Parijse lifestyle-café Paperboy, het Japanse kledingmerk BEAMS en onze eigen fabriek in Flimby in Engeland hebben de handen ineengeslagen om een eerbetoon te brengen aan echt vakmanschap.

New Balance

Dit is wat New Balance zegt over de release. De twee ontwerpen zijn geïnspireerd op roestvrijstalen gereedschap dat in de gastronomie wordt gebruikt. Het bekende New Balance grijs krijgt een metallic touch op het bovenwerk van de kicks. De kleuren wit en blauw doen denken aan water in verschillende vormen.

De Beams x Paperboy x New Balance ‘MADE UK’ 1500 heeft een bovenwerk van eersteklas materialen en een klassieke, comfortabele ENCAP-middenzool. Het NB920-paar is voorzien van mesh, een reflecterend N-logo op de zijkant en ook een ENCAP-middenzool. Daarnaast zien we mismatch overlays en underlays die de looks compleet maken.

De New Balance M920PPB en de New Balance 1500 MiUK zullen gaan releasen op vrijdag 5 augustus 2022 om 10:00 uur. Meer info over sneaker drops, kun je vinden in onze releasekalender.

Paperboy