Skip to content
Upcoming

De Air Max 95 zal ook verkrijgbaar zijn in een ‘Wheat’ colorway

8 oktober 2020 19:28
De Air Max 95 zal ook verkrijgbaar zijn in een ‘Wheat’ colorway

De Air max 95 zal ook verkrijgbaar zijn in de geliefde ‘Wheat‘ colorway. Deze prachtige colorway zagen we eerder al voorbij komen op de Air Force 1, maar nu is het tijd voor de Air Max 95. Ondanks dat er nog geen officiële release datum bekend is voor dit paartje, kan je hieronder wel al alle informatie over de sneaker vinden.

De Air Max 95 kwam in 1995 voor het eerst op de markt in een ‘Volt’ colorway. Het geliefde model van Nike bestaat dit jaar alweer 25 jaar en dat is natuurlijk reden voor nog meer te gekke colorways op de AM 95. De release die 25 jaar geleden plaatsvond was groots, dit was namelijk de eerste sneaker waar de Air units niet alleen bij de hak zaten, maar ook in de voorvoet van de sneaker. Naast dat dit een super tof detail is, zorgt het ook nog eens voor ultiem comfort!

Air Max 95 ‘Wheat’

De Air Max 95 in een ‘Wheat‘ colorway beschikt over een super strakke upper. Voor de overlays net boven de midsole wordt een bruine kleur gebruikt. Daarboven worden de overlays steeds een iets lichtere tint bruin. De mini swoosh op de zijkant van de hak, de branding op de tong en de hiel zijn grijs. De witte midsole maakt de sneaker compleet.

Helaas is er nog maar weinig bekend van de ‘Wheat‘ colorway op de Air Max 95. Wel verwachten wij dat dit paartje nog in 2020 zal droppen bij Nike. Er zal dan een prijskaartje aanhangen van €180,-. Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender. De nieuwe colorway kan je hieronder checken. >> HIER << vind je nog meer te gekke colorways van de Air Max 95!

Nike Air Max 95 'Wheat'

CZ3951-700 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders
Air max 95 Wheat
Nike Air Max 95
Air max 95 Wheat
AM95 Wheat
Images by: Nike